*Fotografija je simbolična
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest.

Delovna mesta v Podravju

Receptor v čokoladni vasici

V luksuznem glamping resortu Chocolate village by the river na obrežju reke Drave iščejo komunikativnega in zanesljivega receptorja, ki obožuje čokolado.

Gradbeni inšpektor

Inšpektorat Republike Slovenije za okolje in prostore potrebuje okrepitev v mariborski območni enoti.

Za delo gradbenega inšpektorja je zahtevana visokošolska izobrazba s področja gradbeništva ali arhitekture in najmanj štiri leta delovnih izkušenj s področja graditve objektov.

Sodelavec v oddelku financ in računovodstva

Ptujska družba Asfalti Ptuj nudi zaposlitev za nedoločen čas za osebo s poznavanjem knjigovodstvenih in računovodskih standardov, ki ima razvite komunikacijske in organizacijske ter analitične sposobnosti.

Pravosodni policist

Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij po celotni Sloveniji ponuja dinamično delo, ki vključuje predvsem skrb za varnost, red in disciplino v zaporih.

Pravosodni policist ali policistka lahko posameznik postane tudi brez predhodnih delovnih izkušenj, saj usposabljanje in strokovni izpit opravi v začetnem obdobju delovnega razmerja.

Strokovni sodelavec 

Umetnostna galerija Maribor v okviru zaposlitvenega projekta razpisuje prosto delovno mesto, ki zajema pomoč pri pripravi razstav in spremljevalnega programa.

Sveže moči išče tudi priljubljena kavarna na Poštni ulici v Mariboru, na voljo pa je še delovno mesto farmacevta v ptujskih lekarnah.

Delovna mesta v Pomurju

Svetovalec v pravosodju, višji pravosodni svetovalec

Ljutomersko okrajno sodišče razpisuje dve prosti delovni mesti. Za samostojnega sodniškega pomočnika zahtevajo visokošolsko izobrazbo in najmanj sedem mesecev delovnih izkušenj, strokovni sodelavec pa mora biti univerzitetno diplomirani pravnik oziroma magister prava z opravljenim pravosodnim izpitom.

Plača slednjega bo znašala 1737,79 evrov bruto.

Vodja finančno računovodske službe

V Xalu ponujajo takojšnjo zaposlitev za nedoločen čas za vodenje, planiranje in organiziranje dela v oddelku finančno-računovodske službe.

Kot so zapisali, iščejo sodelavce, ki so usmerjeni k iskanju novih rešitev, pri svojem delu so proaktivni – ne čakajo zgolj navodila nadrejenih, pač pa z velikim pogumom predlagajo tudi svoje rešitve.

Referent v mednarodni kooperaciji

Družba Moda Mi & Lan potrebuje okrepitve. Iščejo referenta za administrativna dela, potrebna pa so znanja angleškega, nemškega in italijanskega jezika. 

Cerkveni glasbenik in administrator

Zanimivo delovno mesto je na voljo v soboški evangeličanski cerkveni občini. Iščejo osebo, ki bo igrala na klavir in orgle pri bogoslužju in ravno tako opravljala tehnična in administrativna dela. Ponujajo delo za nedoločen čas.

Pripravnik - Pravnik

Osemmesečno pripravništvo je na voljo v občinski uprave mestne občine. Za usposabljanje v Oddelku za premoženjskopravne zadeve sta edina pogoja visokošolska izobrazba in, da ste brez delovnih izkušenj.

Ravno tako je na voljo študentsko delo v soboškem lokalu Pomaranča, kjer iščejo pomoč v strežbi. Zainteresirani se lahko obrnete na Nino na telefonsko številko 070 859 003.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice