Znova smo preverili, kakšen je trenutni izbor prostih delovnih mest v Podravju. Preverite, morda pa katero izmed njih čaka ravno na vas.

Izkušeni prodajalec vozil v Avto Koletnik 

Podjetje Avto Koletnik, ki je pooblaščen koncesionar za prodajo in servisiranje blagovnih znamk Renault, Nissan Subaru in Dacia, išče izkušenega prodajalca novih ali rabljenih vozil

Pričakujejo izkušnje s prodajo novih ali rabljenih vozil, najmanj srednješolsko izobrazbo urejen družinski status brez kazenske evidence, prodajne veščine in poznavanje motornih vozil. Zahtevajo tudi zdravniško spričevalo, s katerim izkazujete, da lahko opravljate delo prodajalca.

Upravljalec v polnilnici pijač Laško

V družbi Pivovarna Laško iščejo upravljalca v polnilnici pijač. Za opravljanje del delovnega mesta zahtevajo četrto raven izobrazbe – zaželena je tehnična smer - in osnovno znanje angleščine.

Natakar - prodajalec na bencinskem servisu

MOL Slovenija, članica Skupine MOL, zaposli natakarja oziroma prodajalca na bencinskem servisu v Slovenski Bistrici. Delo obsega strežbo v dnevnem baru, izvajanje dela v okviru gastro ponudbe, ponujanje izdelkov in storitev strankam v trgovini, svetovanje pri prodaji, delo na blagajni in delo v avtopralnici.

Operater hladilnih naprav v Perutnini Ptuj 

Skupina Perutnina Ptuj se ponaša s 113-letno tradicijo vabi k skupnemu ustvarjanju novo sodelavko ali sodelavca na področju vzdrževanje in energetike na delovnem mestu operater hladilnih naprav.

Glavne naloge izbranega kandidata bodo upravljanje in vzdrževanje hladilnih naprav, kontrola in nastavitve obratovalnih parametrov hladilnih naprav, izvajanje vseh vzdrževalnih del na napravah, preventivni in kontrolni pregledi naprav, izpolnjevanje ustrezne delovne dokumentacije, sodelovanje pri montaži novih naprav, nadzor in koordiniranje dela ter skrb za čimbolj učinkovito delo.

Kuhar v Domu pod Gorco

Radi kuhate? Ste najboljši, kadar delate v timu z drugimi ljudmi? Verjamete, da z voljo in vztrajnostjo lahko dosežete vse, kar si resnično želite? Zaupate vase, da česar ne znate danes, boste z gotovostjo vedeli jutri? Potem je delovno mesto kuharja v Domu pod Gorco pravo za vas!

Dietni kuhar v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor

Univerzitetni klinični center Maribor objavlja prosto delovno mesto dietnega kuharja na Oddelku za prehrano in dietetiko. Kandidati morajo imeti končano strokovno izobrazbo gostinske smeri. 

Na razpisanem delovnem mestu bo opravljal naslednja dela in naloge: samostojna priprava dietne in navadne hrane po jedilnikih, normativih in dogovorjeni recepturi, občasna priprava zahtevnejših jedi brez predhodnega programiranja, samostojna priprava dietnih jedi po dogovorjenih navodilih, priprava jedi za transport in porcioniranje/strežbo, sodelovanje pri predpripravi živil, čiščenje delovnega okolja in naprav, izvajanje sanitarno higienskih predpisov po higienskih programih in sistemu HACCP, izvajanje organizacijskih predpisov, organizacijskih navodil in navodil za delo v okviru sistema kakovosti, druga dela po navodilu nadrejenega, v okviru strokovne usposobljenosti.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice