Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Delovna mesta v Podravju

Finančnik

Na sedežu Zavoda za prestajanje kazni zapora Maribor iščejo finančnika, ki bo delal v Sektorju za splošne, pravne in ekonomske zadeve v Oddelku za finance. Zaposlitev je za nedoločen čas, prednost pri izbiri pa bodo imeli kandidati s poznavanjem finančnega področja.

Inšpektor

Za nedoločen čas je delo na voljo tudi v mariborski območni enoti inšpektorata za delo. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati s poznavanjem delovnopravne zakonodaje in konkretnimi delovnimi izkušnjami na tem področju.

Komercialist

Če imate raje delo na terenu, kot v pisarni, ste nalašč za vlogo komercialista v podjetju Coca-Cola HBC za območje Maribora. Kot komercialist boste zadolženi za uvajanje širokega portfelja nekaterih najbolj kultnih globalnih in lokalnih znamk pijač na svoj lokalni trg.

Svetovalec

Začasno pomoč iščejo v mariborski območni enoti geodetske uprave, kjer bo vaša naloga med drugim pomoč pri pripravi predpisov in drugih zahtevnejših gradiv.

Strokovni sodelavec

V Centru za socialno delo Spodnje Podravje na Ptuju potrebujejo okrepitve za izvajanje najzahtevnejših nalog po zakonu, ukrepov in javnih pooblastil, sodelovanje z institucijami pri vodenju postopkov in za izdelovanje mnenj za potrebe postopkov.

Delovna mesta v Pomurju

Referent

V Termah Banovci potrebujejo osebo za sprejemanje rezervacij, vodenje evidenc gostov in pošiljanje ponudb. Zahtevajo znanje nemščine in angleščine.

Projektni sodelavec

Na Zavodu za turizem in razvoj Lendava je prosto delovno mesto za sodelavca, ki bo sodeloval pri javnih in drugih razpisih ter bdel nad projekti zavoda. Zahtevano je znanje vsaj enega svetovnega jezika in zaželeno znanje madžarščine.

Nabavnik

Gornjeradgonski Elrad ponuja zaposlitev za nedoločen čas za osebo, ki bo aktivno sodelovala pri oblikovanju nabavnih strategijah in taktik ter jih učinkovito izvajala.

Nogometni trener

Soboška Mura k sodelovanju vabi trenerja za delo z otroci v nogometni šoli. Iščejo študente ali diplomante fakultete za šport ali pedagoške fakultete, smer športno treniranje, nogomet. Prijavite se lahko na mail: [email protected] ali telefon: 041 220 671 (Dominik Kovačič).

Grafični oblikovalec

Najbolj znani pomurski stunt rider Rok Bagoroš potrebuje človeka za oblikovanje in celostno vodenje razvoja 'sticker kitov' in pripravo grafičnih materialov za celostne promocijske kampanje.

Na voljo je zaposlitev za nedoločen čas, en dan na teden pa boste lahko poslušali glasbo po vašem okusu.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice