Znova smo pobrskali po trgu dela in izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih mest v Podravju in širši okolici. Preverite, ali se med njimi skriva pravo za vas.

Vzdrževalec elektro naprav na Ptuju

V Perutnini Ptuj iščejo vzdrževalca elektro naprav, ki bi na Ptuju izvajal nastavitve obratovalnih parametrov na strojih in napravah, opravljal kontrolne preglede strojev, izvedel montaže novih naprav in strojev, opravljal cestne prevoze in podobno.

Od kandidatov v ptujskem perutninskem gigantu pričakujejo končano najmanj IV. ali V. stopnjo izobrazbe elektro smeri, poznavanje osnov računalništva, vestnost in dobro fizično pripravljenost. V zameno ponujajo redno zaposlitev za polni delovni čas, urejene pogoje dela in možnosti za napredovanje.

Prodajalec tehničnega blaga v Dupleku

V podjetju Jagros s trgovinami Jager iščejo prodajalca tehničnega blaga v Dupleku. Delavec bi skrbel za prodajo in svetovanje kupcem, polnjenje in urejanje polic, prevzem blaga in reševal reklamacije.

Od kandidatov pričakujejo IV. ali V. stopnjo izobrazbe smeri prodajalec ali druge ustrezne smeri, voljo do dela, poznavanje tehničnih izdelkov in poštenost. Ponujajo zaposlitev za določen čas z možnostjo za nedoločen čas in plačevanje dodatnega pokojninskega zavarovanja.

Pripravljalec polizdelkov - tehtalec v Mariboru

Podjetje Adecco v Mariboru zaposli pripravljavca polizdelkov - tehtalca. Skrbel bi za raztehtavanje in pravilno pripravo potrebnih surovin in izbor pravilne embalaže, upravljal bi tudi z viličarjem.

V podjetju nudijo redno zaposlitev, urejeno delovno okolje in možnost napredovanja. Od delavcev pričakujejo natančnost in zanesljivost, zaželene so izkušnje in dobra fizična pripravljenost.

Razvijalec mobilnih aplikacij v Mariboru

V podjetju Margento R&D iščejo razvijalca mobilnih aplikacij oziroma tako imenovanega Android developerja. Delavec bo delal v ekipi, ki razvija zahtevne mobilne aplikacije na Android platformi. Te so namenjene storitvam pametnih mest, plačevanju z mobilnim telefonom, storitvam mobilnosti, načrtovanju poti in podobno.

Od delavca pričakujejo ustrezna strokovna znanja in sposobnost dela v timu. V zameno nudijo delo v motiviranem, izkušenem timu ter v urejenem in sproščenem delovnem okolju.

Voznik B ali C kategorije na Štajerskem

V podjetju Davidov hram v ptujski poslovni enoti iščejo dostavljavca oziroma voznika B ali C kategorije. Delavec bi skrbel za dostavo pijač in živil gostinskim lokalom z manjšim tovornim votilom na območju Ptuja in Maribora z okolice.

Od delavca pričakujejo opravljen izpit, odgovornost in natančnost. Nudijo dinamično terensko delo, enoizmensko dopoldansko delo za polni delovni čas.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice