Za vas smo izbrskali nekaj zanimivih prostih delovnih mest, preverite, morda katero izmed njih čaka ravno na vas.

Teta Frida je vrhunska blagovna znamka 100 - odsotno naravnih premium sladic, sladoleda in gourmet čokoladnih izdelkov, ki zajema verigo čokoladnih kavarn po vsej Sloveniji.

Kreacije Tete Fride, ki jih najdete na številnih prodajnih mestih po vsej državi, se ponašajo z najbolj prestižnimi mednarodnimi nagradami. Vse sladke kreacije nastajajo v eni najsodobnejših čokoladnih manufakturi v regiji sredi krajinskega parka Mariborsko jezero ob znameniti Čokoladni vasi.

Teta Frida išče slaščičarko ali slaščičarja?

Teta Frida zmaguje z ekipo vrhunskih in motiviranih strokovnjakov na številnih področjih, ki skupaj z njo ustvarjajo nore izdelke, pa tudi odlično in sproščeno delovno okolje. Za realizacijo novih idej v svoje vrste vabi slaščičarja oziroma slaščičarko! 

»Iščemo izkušenega slaščičarja, ki uživa v izdelavi sladkih kreacij in zna samostojno pripravljati sladice in druge izdelke,« vabijo in v isti sapi dodajajo: »Če slučajno nisi izkušen slaščičar, pa imaš vseeno željo in voljo za učenje popolnoma novih, a vznemirljivih stvari, si prav tako vabljen, da pošlješ svojo prošnjo.«

Q Tabor išče kuharja ali kuharico

Q Tabor je kultna restavracija in kavarna v Mariboru z raznovrstno ponudbo hrane in sladkih kreacij Tete Fride. Zaradi povečanega obsega dela v ekipo vabijo v novega sodelavca ali sodelavko na delovno mesto kuhar. 

Več podrobnosti o prostih delovnih mestih kuhar v Restavraciji in kavarni Q Tabor in slaščičar v Čokoladni manufakturi Tete Fride.

Druga zanimiva prosta mesta

V regiji so na voljo še nekatera druga delovna mesta, ki so pritegnila našo pozornost, predstavljamo jih v nadaljevanju.

Višji svetovalec

Na Občini Središče ob Dravi iščejo višjega svetovalca, ki bo pomagal občinski upravi pri pripravi zahtevnejših analiz, razvojnih projektov, informacij, poročil drugih zahtevnih gradiv. Potrebna bo 1. ali 2. bolonjska stopnja poslovne ali upravne smeri.

Svetovalec

Tudi na trnovski občini potrebujejo svetovalca, ki bo moral sodeloval pri pripravi osnutkov predpisov in drugih najzahtevnejših gradiv. Iščejo kandidata, ki ima izobrazbo na področju prava in vsaj sedem mesecev delovnih izkušenj.

Strokovni sodelavec za prejemke in oprostitve I-Pripravnik

Center za socialno delo Spodnje Podravje na Ptuju med svoje vrste vabi osebo, ki bo vodila postopke o pravicah iz javnih sredstev. Kandidat mora imeti izobrazbo iz socialnega dela, nudijo pa zaposlitev za določen čas šestih mesecev. 

Direktor javnega podjetja

Šentiljsko javno komunalno podjetje ima na voljo direktorski stolček za nekoga, ki bo vodil in zastopal podjetje. Bodoči direktor mora imeti vsaj 4 leta delovnih izkušenj in visokošolsko izobrazbo prve stopnje

Direktor javnega zavoda

Vodilnega iščejo tudi mariborski gasilci v Gasilski brigadi Maribor. Pogoji so malenkost zahtevnejši, saj morate imeti vsaj 10 let delovnih izkušenj in drugo stopnjo izobrazbe. Nudijo zaposlitev za 60 mesecev.

Operativec V

V Mariborski razvojni agenciji pa se lahko zaposlitev kot operativec, ki bo skrbel za vzdrževanje objekta in okolice, računalniške opreme, izvajati pa bo moral tudi administrativna in kurirska dela. 
 

S spleta

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice