Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Strokovni svetovalec

Telekomunikacijski gigant A1 potrebuje nove moči na področju podpore uporabnikom. Delo v klicnem centru v Mariboru zajema splošno in tehnično svetovanje ter prodajo in pomoč prek različnih komunikacijskih kanalov.

Komercialist

Banka Delavska hranilnica išče komercialista za posle s fizičnimi in pravnimi osebami v poslovni enoti Slovenska Bistrica. Pričakujejo vsaj tri leta delovnih izkušenj v bančništvu, izbranega kandidata pa lahko čaka tudi pogodba za nedoločen čas. 

Strokovni sodelavec, Analitik

Nova KBM ima dve odprti delovni mesti, in sicer v Oddelku finančnega računovodstva ter v Oddelku kontrolinga. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. 

Vzdrževalec

Perutnina Ptuj ponovno zaposluje. Tokrat iščejo pomoč na področju vzdrževanja in energetike. Pričakujejo poznavanje osnov računalništva, ročne spretnosti in izobrazbo elektro smeri. 

Prodajalec

Lidl za poslovalnico v Mariboru išče več prodajalcev z najmanj IV. stopnjo izobrazbe in s spoštljivim ter pozitivnim odnosom in željo po timskem delu. 

Delovna mesta v Pomurju

Pravnik

V mestni upravi soboške občine zaposlijo pravnika za javna naročila in pravne zadeve v Oddelku za gospodarske javnosti. Kandidat mora imeti najmanj visokošolsko strokovno izobrazbo pravne smeri in dve leti delovnih izkušenj.

Več delovnih mest

Odranski Carthago ima odprta številna delovna mesta. Iščejo delavce montažerje, skladiščnike, kontrolorjaupravnika nepremičnin in sodelavca v oddelku konstrukcije.

Svetovalec

Zaposlite se lahko še v eni upravi pomurske občine. Lendavska občina namreč nudi zaposlitev v oddelku za prostor, infrastrukturo in gospodarske javne službe. Zaposlitev je za nedoločen čas. 

Pismonoša

Pošta Slovenije v svoj kolektiv vabi več novih sodelavcev za delovno mesto Pismonoše. Sveže moči iščejo v Ljutomeru, Murski Soboti in v Lendavi.

Prevzemalec

Če iščete delo v dinamičnem timu, vas veseli delo z ljudmi in imate izkušnje iz prodaje ali iz področja sam svoj mojster, ste idealni za navedeno delovno mesto v OBI Centru Murska Sobota. Zaželjen je izpit za viličarja, obstaja pa možnost podaljšanja za nedoločen čas. 

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
PuklastiVanč (nepreverjen)

Samo ne v NovoKBM ... tam zdravega delovnega okolja že dolgo ne poznajo ...

JJ (nepreverjen)

Perutnina in Lidl ponujata kokoškam zaposlitev .

Peter Martin (nepreverjen)

Dober dan. Ali potrebujete nujno posojilo za ustanovitev svojega podjetja ali ste organizacija in nujno potrebujete veliko posojilo za podporo svojemu podjetju? tukaj je najboljše podjetje, ki ga lahko dobite v 24 urah. Ponujamo posojilo z 2% obrestno mero. Pišite mi zdaj na [email protected] WhatsApp: +16892107004 za več INFON.

Zuzanna (nepreverjen)

PONUDBA POSOJILA "NOVELTY FINANCE"
Zdravo!!! Ali potrebujete posojilo? Če je odgovor pritrdilen, vam priporočam, da zaprosite za posojilo prek Novelty Finance Inc.

Moje ime je Davina Claire, sem finančna direktorica Novelty Finance in lahko zaprosite za posojilo pri mojem podjetju in imate posojilo na vašem računu v 24 do 48 urah. Ugotovil sem, da veliko ljudi tako težko dobi posojilo pri svojih lokalnih bankah ali drugih finančnih institucijah zaradi visoke obrestne mere, nezadostnega zavarovanja, razmerja dolga in dohodka, nizke kreditne ocene ali drugih razlogov.

V NOVELTY FINANCE nudimo rešitve za financiranje. Nudimo vse vrste posojil (osebno posojilo, poslovno posojilo in številna druga). Ponujamo prilagodljive in več možnosti posojil, vključno z zavarovanimi in nezavarovanimi posojili, dolgoročnimi in kratkoročnimi posojili, ki so prilagojena vašim finančnim potrebam.

Za poizvedbe/vprašanja? - Pošljite e-pošto na [[email protected]] ali pokličite / WhatsApp preko: +447915601531]

Prizadevamo si, da bi bilo zadolževanje enostavno, priročno in ugodno.

Naša storitev je zelo hitra, zaupanja vredna in zanesljiva in si lahko izposodite do 5 milijonov evrov po subvencionirani obrestni meri 3 % na leto. Smo pravo podjetje, na katerega se lahko obrnete, ko nujno potrebujete posojilo.

Nič več čakalnih dob ali stresnih obiskov banke, naša storitev je na voljo 24 ur na dan. Za posojilo lahko zaprosite kadar koli in kjer koli na svojem primernem mestu s telefonom ali prenosnikom, vse kar morate storiti je, da nam pošljete svojo zahtevo za posojilo na:
Elektronski naslov: ([email protected])
WhatsApp/Telegram: +447915601531
Telefon: +447915601531

Vedno smo veseli, da nudimo finančno podporo.

Starejše novice