Slika je simbolična.
Veriga otroških prodajaln Pikapolonica je včeraj ponovno odprla dvanajst poslovalnic, še dodatnih dvanajst bo odprtih jutri. Odprte so tudi prodajalne Baby Center, razen ene poslovalnice.

Z včerajšnjim dnem so ponovno odprli dvanajst prodajaln z opremo za otroke Pikapolonica po Sloveniji. Gre za poslovne enote Ptuj 2, Maribor 2, Murska Sobota, Slovenska Bistrica, Celje, Velenje, Ljubljana, Kamnik, Nova Gorica, Kranj, Koper in Novo mesto.

Jutri pa bodo odprli še dvanajst poslovalnic, in sicer Rogaška Slatina, Prevalje, Slovenske Konjice, Ljutomer, Maribor Qlandia, Domžale, Brežice, Žalec, Jesenice, Kočevje, Škofja Loka in Lenart.

S 16. novembrom so v Sloveniji ostale odprte le še živilske trgovine in tiste, ki prodajajo blago za osebno nego in čiščenje, vključno s prodajo kmetijskih pridelkov na kmetiji. Večji trgovci, ki ne prodajajo le živil, so tako iz svoje ponudbe morali umakniti tehnične izdelke, oblačila in obutev.

V prodajalnah je mogoče tudi prevzeti blago, naročenega na spletu

»Zaradi omejitev lahko izbirate le med izdelki za dojenčke in malčke, kot so hrana, plenice, izdelki za nego in zdravje, kozmetika in igrače,« so pojasnili v podjetju Pikapolonica.

Pred obiskom lahko trgovine Pikapolonica tudi pokličete, jim pišete ali pa prek spletne prodajalne naročite vse ostale izdelke in jih v prodajalni tudi prevzamete.

Pri poslovanju bodo seveda upoštevali vse predpisane ukrepe in navodila Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Kupce prosijo, da tudi sami storijo enako.

V omejenem obsegu odprte tudi prodajalne Baby Center

Od včeraj so ponovne odprte tudi vse prodajalne Baby Center, razen poslovalnice Ljubljana Nama.

Možen je nakup najnujnejših izdelkov za dojenčke in malčke, kot so hrana, različni pripomočki za hranjenje, nego in zdravje, plenice, kozmetični izdelki in igrače. Prodaja ostalih izdelkov trenutno ni dovoljena.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Hugolina (nepreverjen)

OK otroške prodajalne so odprli, prav ampak mene zanima, kje lahko kupim čevlje, ženske nogavice, zokne in podobno. Pa ne rečt na spletu. Še vedno mislin, da je treba čevlje poskusit ne pa po sliki na spletu naročit.

Starejše novice