Slika je simbolična (foto: Miloš Vujinović).
Nadzorni svet mariborskega komunalnega podjetja Nigrad je danes v časniku Večer objavil razpis za direktorja te družbe.

Na Nigradu prijave za razpis za novega direktorja zbirajo do 15. junija, pogodbo z novim direktorjem pa bodo po napovedih sklenili za mandatno dobo štiri leta z možnostjo ponovnega imenovanja.

Kandidat mora imeti poleg ustrezne izobrazbe med drugim najmanj pet let ustreznih vodstvenih in upravljalskih izkušenj.

Nigrad, ki je del Javnega holdinga Maribor, trenutno vodi Tomaž Kavnik kot vršilec dolžnosti direktorja. Funkcijo je nastopil 1. marca, potem ko se je direktorju Matjažu Krevlju konec leta 2022 iztekel mandat in ni vnovič kandidiral.

Nigrad opravlja komunalne dejavnosti, organizirane kot gospodarske javne službe, za potrebe lokalnih skupnosti, podjetij, ustanov in individualnih naročnikov v severovzhodni Sloveniji, predvsem na širšem območju mesta Maribor.

Med drugim skrbi za vzdrževanje in upravljanje cest, kanalizacijskega sistema, javne razsvetljave in prometne signalizacije.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Nesmotrno in n… (nepreverjen)

necenzurirano/clanek/aktualno/menjava-na-celu-luke-koper-je-napast-ze-nasel-novo-sluzbo Luke ne rabimo in ne potrebujemo.

Dizzy5 (nepreverjen)

Nekdo iz aktualne politične scene .....

PROTI ljubljan… (nepreverjen)

barbarstva, ropanja, neresnic in manipulacij
rtvslo/bs-bruto-zunanji-dolg-slovenije-decembra-lani-dosegel-50-8-milijarde-24ur/novice/slovenija/sdh-na-skrivaj-povecal-place-menedzerjev-vozili-bodo-se-drazje-limuzine

In reply to by Dizzy5 (nepreverjen)

Starejše novice