Na družbenih omrežjih so se ponovno pojavili pozivi k protestom proti ukrepom, uvedenim zaradi koronavirusa.

S Policijske uprave Maribor so sporočili, da so s pozivi k protestom seznanjeni. Izpostavili so, da gre za neprijavljene shode in opozorili na še vedno veljavne omejitve zbiranja. Sporočili so še, da bodo območja, kjer se bodo ljudje zbirali, opremljena z video nadzorom. 

Trenutno je zbiranje v skupini, v kateri je več kot deset oseb, prepovedano. Pod določenimi pogoji je dovoljeno zbiranje na organiziranih javnih prireditvah in shodih, ki je na prostem med drugim omejeno na enega udeleženca na deset kvadratnih metrov.

Protestniki so se na mariborskih ulicah nazadnje zbrali v soboto, nestrinjanje z ukrepi proti koronavirusu, cepljenjem in testiranjem ter vladno politiko so izražali s transparenti.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Bogdan (nepreverjen)

Kako ali niso praznovali levičarji prihod firerja pa proti imperjalistični upor.

Jakove (nepreverjen)

Jedi govna seljačino izdajničko.

In reply to by Bogdan (nepreverjen)

From inside (nepreverjen)

Jakove-v sloveniji si!!!tukaj govorimo slovensko!!!!jugoizdajalec slovencev ki se noces niti jezika naucit -spokaj nazaj v tvojo drzavo proizvajalko!!!imas dovolj pasnikov na voljo -coban!!!!!

In reply to by Jakove (nepreverjen)

From inside (nepreverjen)

Morate vedeti edino-morilec tito je hotel pakt z hitlerjem ampak ga je ta zavrnil"tito je bandit ki izdaja lasten narod in bandite mi streljamo -privedite ga cimpej "kasneje po 1945 se.je se kako izkazalo kaki lopov in bandit je tito!!!!komunisti so unicili 3 drzave-kraljevino-jugoslavijo in se slovenijo!!!!nikoli vec komunisti-levicarji v sloveniji!!!!

In reply to by Bogdan (nepreverjen)

Mbbb (nepreverjen)

Vlada pospešila cepljenje: odslej do cepiva prek hitre srečke! Norakrava.si

pohorskisvizec (nepreverjen)

Kakšni shod, a shod bebčkov?

Vemo vse (nepreverjen)

Preprecimo srbizacijo in komunizacijo slovenije!!!!!!slovenija je od slovenskega naroda-1991 smo se uspesno uprli milosevicevim-tito izdajalcem in zanicevalcem slovencev-srbsko agresorsko jla v capah smo gnali kot pse nazaj v njihovo beograjsko vukojebino!!!!!pozdrav vsem ki ste z nami!!!!!!❤🇸🇮❤🇸🇮👍👍🇸🇮🔱🔱🇸🇮

Antiyuga (nepreverjen)

BRAVOOOOO-PODPISEM Z VELIKO ZACETNICO!!!!!!!-POZDRAV SLOVENSKEMU NARODU-NA SVOJI ZEMLJI SMO!!!!!👹TITO IN KOMUNISTI!!!!☠☠☠☠JIM!!!!

In reply to by Vemo vse (nepreverjen)

Kninska kraljica (nepreverjen)

Niste srbizirali hrvaske in ne boste srbizirali slovenije!!!!enonogi morilec-bandit tito vam je crkno-slovenci ne damo slovenije in spet si jo bomo izborili-slovenska mati-slovenska druzina in tradicija-slovenija-slovenci in nas vsemogocni bog!!!!🖕🖕yugoslavia🖕🖕---❤❤🇸🇮🇸🇮🇸🇮❤❤

Antiyuga (nepreverjen)

Ha ha -odlicna je tale pesem od gospoda thompsona-kninska kraljica-vredna poslusanja....(thompson seveda ni ustas ampak je bil v skupini HOS-ki se je domoljubno uprla srbski milosevicevi agresorski jla v capah ko so napadli hrvatsko)meni osebno je se boljsa pesem -thompson-cavoglave-razumite tudi da srbe boli ko to poslusajo ker so na hrvatskem dobili po p..ki....kar je edino pravilno.

In reply to by Kninska kraljica (nepreverjen)

123 (nepreverjen)

Bojda se imajo v kumrovcu v formalinu shranjeno gnilo taco od kumrovske posasti.....hvalabogu da je crkno.....slovenija je na dobri poti brez komunizma in jugosocializma!!!

In reply to by Kninska kraljica (nepreverjen)

Starejše novice