Vir: posnetek zaslona oddaje 24 ur zvečer
Pravnica in nekdanja novinarka Nataša Pirc Musar je v petkovi oddaji 24 ur zvečer na POP TV spletni medij Mariborinfo označila za satelit desne vlade. Izjavo uredništvo z ogorčenjem zanika. 

V petkovi oddaji 24 ur zvečer je pravnica in nekdanja novinarka Nataša Pirc Musar spletni medij Mariborinfo označila za satelit desne vlade. 

Izjavo v uredništvu Mariborinfo ostro in z ogorčenjem zavračamo.

Izjava, ki ni ostala neopažena

»Smo pionirji lokalnega spletnega newsa v Sloveniji. Naš prvi medij Sobotainfo je star 21 let. Nimamo botrov. Zamenjali ste nas z medijem s podobnim imenom in nam v žaru političnega boja povzročili škodo,« je kmalu po izjavi Pirc Musar na družbenem omrežju Twitter opozoril ustanovitelj mreže spletnih medijev Mitja Podgajski.

Kmalu po objavi opozorila se je Pirc Musar opravičila.

»Se vam res opravičujem. Zamenjala sem vas za e-Maribor. Upam, da opravičilo lahko sprejmete,« je tvitnila.

V tvitih, ki so sledili pod prvotnim opozorilom, sicer različne skupine bralcev menijo, da smo naklonjeni ali nenaklonjeni različnim strankam, kar po mnenju uredništva še najbolj kaže na visoko objektivnost poročanja. 

Uredništvo po premisleku sprejema opravičilo Pirc Musar. 

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mestjanar (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Strupenogobčna, zafrustrirana babnica, ki žali, 'modruje', omalovažuje in pljuje žveplene izpljunke vse naokrog. Prikraja in smeti SLO krajino s svojo zveličavno resnico in le pazi naj se tisti, ki meni drugače in se ji postavi po robu. Nemudoma odreagira z grožnjami s sodiščem, ki ga očitno izrablja za dosego zadovoljevanja svojih potlačenih frustracij, čemur verjetno botruje njen telesni disproporc 'širših' razsežnosti, ki jo očitno spremlja od rane mladosti in mu še kar ni videti konca. Čemu sicer tak odnos do okolice, ko pa ima uspešno advokaturo in premožnega moža (Aleš), pa Rusko dačo, kjer 'meter 20' mož (Kučan) prodaja eminentni klienteli svoje s(r)anje.

pohorskisvizec
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Babnca je malo .....tralala

Fischer (nepreverjen)

Ženska je zelo sposobna, zagnana, inteligentna. Tukaj je sicer z inf malce posračkala, a v generalu gledano so njene izjave na mestu. Tudi, če potrebujete pravno pomoč, je pravi naslov. Njen mož tudi maček na tem področju.

APMMB2 (nepreverjen)

Kakšen cirkus pa je spet to. Če nekaj izjaviš, izjaviš, ne gleden ta to kateri mediji bo izjavo povzel.Če NPM izjavlja v enem mediju tako, v drugem pa drugače, kaže na to, da ni verodostojna, da se pretvarja in da laže.

Rival (nepreverjen)

Bravo Nataša lepo si jih razmetala. Desni analitik na sliki pa je bil na momente komik saj se je takoj videlo da je desno usmerjen in da občasno dobiva 'raple'.

Augsburg (nepreverjen)

Pirc je ena najboljših poznavalk prava v državi. Krivic in Pirčeva sta pravnika, kot je treba, takih pa imamo premalo.

In reply to by Rival (nepreverjen)

ip (nepreverjen)

Nacionalna tv nio predmet enih ali drugih. Nataša očitno ni takšnega mnenja.

janban

Ta levičarski gnoj skače iz vsake konzerve.

viola (nepreverjen)

ampak v nobenem primeru ne smrdi bolj kot desničarski. Po razturanciji bi se vsak pameten umaknil aja rekel sem pameten.

In reply to by janban

Starejše novice