Foto: Bobo
Bivša ministrica in predsednica stranke DeSUS se je znesla nad glavnim pobudnikom koalicije ustavnega loka zaradi njegovih žaljivih tvitov. V zapisu pa izpostavlja tudi Tanjo Fajon in Alenko Bratušek, ki sta del koalicije KUL.

Ptujčanka, ki je neslavno končala brez ministrskega položaja in predsedniškega mesta stranke DeSUS, je v zadnjem času izredno dejavna na družbenem omrežju Facebook. Kmalu po izbruhu afere, ki jo je stala političnih položajev, je nastala skupina "Gibanje v podporo dr. Aleksandre Pivec", ki šteje nekaj tisoč članov, konec oktobra pa je Pivčeva ustvarila tudi istoimensko stran, kjer redno objavlja svoja mišljenja povezana z aktualnim dogajanjem. Kot kaže se ne bo umaknila iz političnega življenja, saj navedene aktivnosti dajo slutiti o njeni ambiciji po novi politični stranki. 

Precej pozornosti je vzbudil eden izmed njenih zadnjih zapisov, kjer obračuna z vodjem koalicije KUL, ki jo je pred časom v tvitu šovinistično in podlo označil za 'kurbo'. Ob tem se Pivčeva sprašuje, kako vodji SD Tanja Fajon in SAB Alenka Bratušek podpirata takega moža, kot ženski, ki "trdno stojita za pravicami žensk ter spoštljivemu odnosu do žensk".  

Ekonomist Jože P. Damijan je namreč v času, ko se je soočala z očitki okoli prepletanja službenega in zasebnega ter neplačanih računih, tvitnil : »Šla bo kot kurba s plesa, ko je JJ ne bo več potreboval…« in  »…Je zgolj oportunistka, ki je dobila svojih 5 minut v SLO politiki. Za teh 5 minut bi dala tudi spodnje hlačke, kaj šele, da miži ob fašistični ideologiji.«

Navedeni tvit je sicer naknadno izbrisal.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
mariborčanka (nepreverjen)

Pravilno, ne daj se, ne klečeplazi kot Bratuškova in Fajonova, slednji sta prišli do položaja slučajno in nimata drugega izhoda kot se prilagajati !!

Bogdan (nepreverjen)

Damjanova kultura izraža levičarsko politiko do Slovencev .

In reply to by mariborčanka (nepreverjen)

Toni iz Tezna (nepreverjen)

pri nas v firmi lahko baba sama na tak način napreduje
če da noge narazen
in imamo kar nekaj bab na visokih položajih
ki jim še vedno curi iz mednožja
so pa predsednice uprav

Zikollino (nepreverjen)

Jože in ostala ekipa že ve kaj bi tale dala za položaj ... vemo pa tudi mi ... in resno: kdo to babo tiši? Kakšen poročen žlaprtek ...

dragan krstic (nepreverjen)

Ze dejstvo da je ta ekonomist in celo profesor doktor najel velik kredit v svicarskih frankih dovolj pove o njegovih
intelektualnih sposobnostih. Prav zanima me, če je se kateri ekonomist brez proesorskega naslova vzel taksen kredit.

Čuj (nepreverjen)

Dragan ,ti vse veš in poznaš zakaj ne prijaviš kaznivih dejanj ? Nimaš jajc ? Ti jih posodim ?

In reply to by dragan krstic (nepreverjen)

Čuj (nepreverjen)

P lahko pomeni tudi POČEPNICA ali POČEPNEŽ !

Starejše novice