FOTO: Bobo
Razrešili dosedanje člane nadzornega sveta Snage in imenovali nove. Prihaja tudi nov direktor.

Saša Arsenovič je razrešil dosedanji nadzorni svet Snage in imenoval nove člane. Sprememba nadzornikov je že v pisana v register Ajpes. Novi člani nadzornega sveta so Olga Smiljan, Zdravko Zorman, Damijan Škrinjar, Stojan Auer, Zorica Zajc Kvas in Viljem Pozeb.

Žalika bodo razrešili

Kmalu po imenovanju nadzornega sveta bo na sporedu konstitutivna seja, na kateri bodo novi nadzorniki razrešili zdajšnjega direktorja Cveta Žalika. Za vršilca dolžnosti direktorja Snage bo imenovan Alan Perc.

Perc je sicer že direktor Energetike Maribor in bo tako istočasno poveljeval obema mariborskima podjetjema. Novopečenega direktorja Snage na vrhu te družbe čaka naloga sanirati podjetje, ki posluje z rdečimi številkami.

Kot smo uspeli neuradno izvedeti, je pri razrešitvi Žalika kar nekaj težav. Župan Arsenovič ga želi iz položaja razrešiti iz krivdnih razlogov in brez dodeljene odpravnine, medtem ko obstaja tudi možnost razrešitve z izplačano odpravnino.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kritik (nepreverjen)

Žalik je žrtev skorumpiranega sistem v Sloveniji . Zakaj mu ne dokažejo krivde in naj se brani pred javnostjo .

Kritik (nepreverjen)

Arsenovič udari po glavah v redarstvu ,ki ne opravljajo svojega dela na teritoriju celotne občine . Nadzor parkirnih listkov o poteku parkiranja v okolici občine lahko prepustite učencem drugega razreda osnovne šole . Sramotno je njihovo početje ,kar je bilo tudi javno prikazano v medijih .

Starejše novice