Štartaj Slovenija je oddaja, v kateri lahko spremljamo vzpon podjetnikov, ki s podjetništvom šele začenjajo.

Projekt Štartaj Slovenija je televizijska oddaja, v katerem se lahko z različnimi poslovnimi idejami za naziv Hit produkt potegujejo slovenski ustvarjalci, začenja novo sezono. Vsi, ki želijo svoj produkt in zgodbo predstaviti vsej Sloveniji, se lahko prijavijo do 13. marca.

Slovenija je vedno bolj podjetniško naravnana, so prepričani partnerji projekta, Spar Slovenija, Pro Plus in agencija Formitas.

"Glede na pozitivne rezultate, prodajo, ki je presegla vsa pričakovanja, in podporo javnosti smo se odločili, da bomo projekt nadaljevali tudi v letošnjem letu," pravi generalni direktor družbe Spar Slovenija Igor Mervič.

V prvi sezoni oddaje se je z različnimi poslovnimi idejami predstavilo 12 ustvarjalcev. Zmagala je naravna dezodorantna krema Nelipot, katere lastnika sta Simon Oblak in Tina Štrubelj. Njuno prepričanje in vodilo je »Uporabljaj le kozmetiko, ki jo lahko poješ«. Po nekaj poskusih in mesecih sta izdelala naravni dezodorant v kremi, ki vsebuje izključno naravne sestavine brez kakršnih koli dodatkov in je primeren tudi za vegane.

Poleg dezodoranta v kremi pa so v trgovinah Interspar kupcem na voljo še čokolade 20 Chocolate, potičke Le Potica, sol z okusom Barba, pivo Knap, družabna igra Less, nogavice Zulu Zion, pekoče omake Gorki Chili in mazilo Tattoo Care.

: Facebook stran Nelipot

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice