Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primerno delovno mesto? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Učitelj praktičnega pouka

Na Lesarski šoli v Mariboru iščejo učitelja praktičnega pouka, ki bo poučeval dijake. Potrebna je srednja strokovna oziroma splošna izobrazba, prednost imajo tisti iz gozdarske ter lovske smeri.

Grafični oblikovalec

Oglaševalska agencija Avokado Creative išče grafičnega oblikovalca, ki bo skupaj z njihovo ekipo ustvarjal kreativne kampanje za priznane znamke ter podjetja. Glavna zadolžitev zaposlenega bo vizualno ustvarjanje kreativnih idej.

Hišnik

Vrtec Otona Župančiča Maribor išče hišnika za vzdrževanje objektov vrtca in okolice, prevoz obrokov na lokaciji vrtca, košnjo trave in podobno.

Slaščičar

Dom pod gorco v Maribor išče slaščičarja za peko slaščic in pekovskih izdelkov ter za pomoč pri kuhanju in porcioniranju hrane, delovne naloge pa vključujejo tudi pospravljanje in čiščenje kuhinje oziroma slaščičarne.

Zdravnik specialist na področju družinske medicine

Na Ptuju iščejo zdravnika specialista na področju družinske medicine, natančneje zasebni zdravnik Tomaž Schaubach, ki bo delal v ambulanti družinske medicine.

Delavec v proizvodnji

Odločili smo preveriti tudi ponudbo del v Murski Soboti in okolici. Xal svetila v Murski Soboti iščejo delavca v proizvodnji za sestavljanje ohišij svetil in naprav za razsvetljavo. Zaželene so delovne izkušnje na enakih ali podobnih delovnih mestih.

Čistilka

Vrtec Murska Sobota išče čistilko za dnevno čiščenje in razkuževanje igralnic, sanitarnih in drugih prostorov ter čiščenje okolice vrtca.

Diplomirana babica v porodnem bloku

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče diplomirano babico za načrtovanje in izvajanje zdravstvene nege pri nosečnicah ter za vodenje poroda v vseh fazah. Za delo je potrebna visokošolska izobrazba 1. stopnje oziroma prejšnja visokošolska, s področja zdravstvene nege oziroma babištva.

Učitelj začetnik

Osnovna šola Kuzma išče učitelja začetnika v okviru projekta Učim se biti učitelj. Vlogi je potrebno priložiti vsa potrdila o izobrazbi in potrdila o nekaznovanosti.

Ključavničar

Tovarna kovinske opreme išče ključavničarja za delo na pripravi polizdelkov ter sestavo izdelkov po načrtih. Pri tem delodajalec ponuja možnost zaposlitve za nedoločen čas.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice