Slika je simbolična (Vir: Spletna stran Pokrajinski muzej Maribor).
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Administrator

Konservatorij za glasbo in balet Maribor išče v administratorja za administrativno delo.

Za prijavo niso potrebne delovne izkušnje, potrebna je le srednja splošna oziroma strokovna izobrazba s področja tajniškega oziroma administrativnega dela.

Poslovni sekretar

Pokrajinski muzej Maribor išče poslovnega sekretarja za organiziranje ter izvajanje administrativnih ter tajniških del, evidentiranje pošte, vzdrževanje splošnega arhiva muzeja, zbiranje statističnih podatkov, pripravo gradiv, pisanje zapisnikov ter podobno.

Posamezniki za delovno mesto ne potrebujejo delovnih izkušenj, potrebna je le višja strokovna oziroma prejšnja višješolska izobrazba.

Mehanik za pomoč na cesti

Podjetje AMZS išče v Mariboru mehanika za pomoč na cesti oziroma za vožnjo vlečnega vozila. Delovne naloge vključujejo tudi izvajanje popravil motornih vozil na terenu, izvajanje avtomehaničnih in avtoelektričarskih opravil v delavnici, izvajanje testiranj ter podobno.

Delovne izkušnje niso zahtevane, je pa potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba avtomehanične, avtoelektričarske, elektrotehnične, strojne ali druge primerne usmeritve.

Učitelj psihologije

III. gimnazija Maribor išče učitelja psihologije v programih gimnazija in predšolska vzgoja.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja psihologije, strokovni izpit v vzgoji in izobraževanju ter enoletne delovne izkušnje.

Delo v marketingu

Podjetje za turizem Relax išče v Mariboru administratorja v marketingu.

Delovne naloge vključujejo vstavljanje podatkov v rezervacijski sistem, urejanje produktov za spletno stran, pripravo podatkov za tiskovine, administrativno podporo za izvedbo počitnic, pomoč na destinaciji, po potrebi obisk destinacije ter podobno.

Delovne izkušnje niso zahtevane, je pa potrebna srednja strokovna oziroma splošna izobrazba, zemljepisna razgledanost, zanimanje za potovanje in svet ter znanje tujih jezikov.

Učitelj glasbe

Gimnazija Ptuj išče učitelja za poučevanje glasbe.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja glasbe, plesa ali uprizoritvene umetnosti, strokovni izpit v vzgoji in izobraževanju, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Farmacevtski tehnik

Splošna bolnišnica dr. Jožeta Potrča Ptuj išče farmacevtskega tehnika oziroma pripravnika za izdajanje zdravil ter medicinskih pripomočkov ter za pripravo zdravil pod vodstvom mentorja.

Delovne izkušnje niso zahtevane, je pa potrebna srednja splošna oziroma strokovna izobrazba s področja farmacije.

Delavec v gostinstvu

Podjetje Sava Turizem išče v Termah Ptuj pomožnega delavca v gostinstvu.

Delovne naloge vključujejo ročno in strojno pomivanje posode in pribora, čiščenje kuhinjskih prostorov, opreme, pripravljanje zelenjave in živil, pripravo gostinskega prostora, vzdrževanje reda in čistoče na delovnem mestu ter podobno.

Za prijavo je potrebna nižja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Delovna mesta v Pomurju

Revirni lovec

Zavod za gozdove Slovenije išče v Beltincih revirnega lovca za nadziranje lovskega revirja in opravljanje lovsko čuvajske službe.

Delovne naloge vključujejo tudi izvajanje odstrela divjadi v revirju v skladu z načrti in navodili, spremljanje divjadi in drugih prostoživečih živali, spremljanje lovskih gostov pri izvajanju lova ali opazovanju prostoživečih živali ter podobno.

Pri tem so potrebne triletne delovne izkušnje, lovski izpit, vozniški izpit B kategorije, lovsko-čuvajski izpit ter srednja strokovna oziroma splošna izobrazba.

Učitelj razrednega pouka

Osnovna šola I Murska Sobota išče učitelja oziroma učiteljico razrednega pouka.

Delovne naloge vključujejo izvajanje pouka in drugih oblik organiziranega dela z učenci, vsebinsko in metodično pripravo na pouk, naloge razrednika, vodenje pedagoške dokumentacije, preverjanje in ocenjevanje znanja ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja izobraževalne znanosti oziroma izobraževanja učiteljev, strokovni izpit v vzgoji in izobraževanju, delovne izkušnje pa niso zahtevane

Vzdrževalec

Javni zavod Krajinski park Goričko išče vzdrževalca za opravljanje vzdrževalnih del tekočega in investicijskega vzdrževanja. Delovne naloge pa vključujejo tudi vzdrževanje travniških habitatnih tipov in visokodebelnih sadovnjakov.

Pri tem je potrebna le osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Vodja kavarne

Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota išče vodjo kavarne.

Delovne naloge vključujejo samostojno vodenje in organiziranje dela kavarne po navodilu direktorja, vodenje nabave pijače in materiala za kavarno, evidentiranja zaloge, organiziranje prireditev, skrb za opremo in urejenost ter podobna dela.

Pri tem so potrebne enoletne delovne izkušnje ter srednja strokovna ali splošna izobrazba.

Natakar

Podjetje Sava Turizem išče v Termah 3000 natakarja.

Delovne naloge vključujejo prevzemanje naročil gostov, strežbo jedi in pijač, zaračunavanje in obračun storitev, skrb za kvaliteto in ažurno postrežbo, izvajanje zahtevnejših storitev, kot so flambiranje, razkosavanje ter garniranje in podobne naloge.

Pri tem delovne izkušnje niso potrebne, potrebna je le srednja splošna oziroma strokovna izobrazba s področja gostinstva in turizme.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice