Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primerno delovno mesto? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Pravosodni policist

Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij oziroma Zavod za prestajanje kazni zapora Maribor išče kandidata za pravosodnega policista.

Pogodba se sklene za določen čas, potrebna izobrazba za prijavo pa je srednja strokovna oziroma srednja splošna.

Učitelj

Srednja šola za trženje in dizajn Maribor išče učitelja oziroma učiteljico praktičnega pouka za poučevanje slovenščine in družboslovnih predmetov

Kandidati morajo posredovati potrdilo o strokovni izobrazbi, potrdilo o strokovnem izpitu, potrdilo o nekaznovanju, potrdilo, da ni v kazenskem postopku. Zahtevana pa je izobrazba na področju slovenščine in umetnostne zgodovine.

Slaščičar

Podjetje Monesa v Mariboru išče slaščičarja oziroma slaščičarko za izdelavo in dekoracijo tort ter ostalih sladic. Delovne izkušnje niso zahtevane, je pa zaželeno znanje pri izdelavi ter dekoraciji slaščic.

Administrator v zdravstvu

Zdravstveni center Flis iz Maribora išče administratorja oziroma administratorko za sprejem in naročanje bolnikov, pisanje izvidov, urejanje dokumentacije in ostalih nalog.

Želene so izkušnje na podobnih delih, poleg tega pa tudi komunikativnost, hitro pisanje in poznavanje osnovnih računalniških programov.

Grobar oziroma pogrebnik

Javne službe Ptuj iščejo grobarja oziroma pogrebnika za urejanje grobov, košnjo grobnih zelenic, pobiranje smeti in čiščenje okolice, izkop ter zasutje jam, sodelovanje pri pogrebnem ceremonialu ter prevozu pokojnih in njihovem oblačenju.

Za delo je potrebna le osnovnošolska izobrazba, kot pogoje pa so navedli tudi sposobnost premagovanja stresa.

Delovna mesta v Pomurju

Delavec v režijskem obratu

Na občini v Radencih iščejo delavca v režijskem obratu. Delavec bo urejal ter čistil površine v občinski lasti, urejal pokopališča, pomagal pri popravilih s področja gospodarskih javnih služb in pomagal pri drugih fizičnih delih.

Arheolog

Pomurski muzej Murska Sobota išče arheologa pripravnika za pomoč pri arheoloških izkopavanjih, dokumentiranje, poleg tega pa tudi za urejanje arhiva najdišča.

Za prijavo na delo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja zgodovine in arheologije.

Svetovalec za aranžiranje

Hiša daril v Murski Soboti išče svetovalca oziroma svetovalko za aranžiranje in prodajo darilnega programa. 

Delo obsega aranžiranje daril, aranžiranje in urejanje prodajalne, svetovanje strankam, prodajo daril ter vodenje blagajne.

Cvetličar

Cvetličarna Cvetje C&T v Murski Soboti išče cvetličarja oziroma cvetličarko za izdelovanje šopkov, aranžiranje daril ter izdelovanje aranžmajev ob posebnih priložnostih.

Kontrolor tehničnih pregledov

Avto center Andrejek išče kontrolorja tehničnih pregledov za izvajanje tehničnih pregledov vozil v skladu z zakonom.

Kandidati potrebujejo srednjo strokovno oziroma splošno izobrazbo, poleg tega par najmanj tri leta dokazljivih delovnih izkušenj v avtoservisni stroki. Zaželen je tudi opravljen izpit za kontrolorja tehničnih pregledov, ni pa obvezen za zasedbo delovnega mesta.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Zikollino (nepreverjen)

"Biti v iskanju službe?" ... je to slovenščina?
Ni! Je le slab prevod ... sedi, nezadostno, cvek!

Starejše novice