Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas utegnile zanimati.

Orodjar

V mariborskem podjetju Orodjarna Imenšek iščejo orodjarja. Delavec bi skrbel za montažo orodij za preoblikovanje pločevine, branje tehnične dokumentacije, obdelovanje delov orodja za vgradnjo, predajo orodja kupcem, vzdrževanje delovnih sredstev in podobno.

Delodajalci pričakujejo IV. ali V. stopnjo izobrazbe, vsaj tri leta izkušenj na enakem ali podobnem delovnem mestu ter znanje nemškega jezika.

Prijava za delo za polni delovni čas je mogoča po elektronski ali navadni pošti, rok prijave ni določen.

Prodajni svetovalec v trgovini

V trgovini Vitapur v Qlandiji Maribor iščejo prodajnega svetovalca. Ta bi skrbel za svetovanje in prodajo izdelkov za dom, prevzem in pripravo blaga za prodajo, urejenost prostorov, izvajanje blagajniškega poslovanja, reševanje reklamacij in podobno.

Od kandidatov pričakujejo zaključeno IV. ali V. stopnjo ustrezne trgovske ali ekonomske smeri, zaželeni sta dve leti delovnih izkušenj v prodaji.

Prijava na delovno mesto je mogoča prek spletne povezave do vključno 8. marca.

Telefonist

V mariborskem podjetju Telemarketing iščejo telefonista, ki bi obstoječim in novim strankam prodajal in svetoval po telefonu. Nudijo enoizmensko, dopoldansko delo in redno zaposlitev s poskusno dobo enega meseca.

Prijava je mogoča po elektronski pošti, rok prijave ni določen.

Prodajalec vozil

V podjetju Avto Koletnik iščejo izkušenega prodajalca novih ali rabljenih vozil. Od kandidatov pričakujejo najmanj srednješolsko izobrazbo, poznavanje motornih vozil in prodajne veščine. V zameno ponujajo dobre pogoje dela in urejen delovni čas.

Prijava je mogoča preko elektronske pošte, rok prijave ni določen.

Kuhar a la carte

V podjetju Sovita v Mariboru iščejo kuharja a la carte, ki bi pripravljal a la carte tople in hladne obroke, organiziral delo ter vodil dokumentacijo HACCP. Od kandidatov pričakujejo ustrezno izobrazbo in samostojnost pri delu. Ponujajo delo za polni delovni čas, od ponedeljka do petka v dopoldanskem času.

Prijava na delovno mesto je mogoča prek portala Moje delo ali prek elektronske pošte, rok prijave ni določen.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice