Rok za pritožbe se je iztekel, z izbranim izvajalcem bo Mestna občina Maribor lahko podpisala pogodbo.

Z današnjim dnem je postala odločitev o izbiri izvajalca rekonstrukcije zahodne oziroma stare tribune stadiona Ljudski vrt pravnomočna. Z včerajšnjim dnem, 19. majem 2020, se je namreč iztekel rok za pritožbe, so sporočili iz Mestne občine Maribor. 

Mestna občina Maribor bo zato jutri dopoldne slavnostno podpisala pogodbo z izbranim izvajalcem v postopku javnega naročila – podjetjem Makro 5 gradnje iz Kopra, ki je Podravju znano iz obnove ptujske tržnice. Tam je podjetje Makro 5 gradnje dela izvajalo v konzorciju s podjetjem KPL.

Podpisniki pogodbe bodo Aleksander Saša Arsenovič, župan Mestne občine Maribor, Igor Hvastja, direktor podjetja Makro 5 gradnje, in Tadej Mežnar, direktor javnega zavoda Športni objekti Maribor.

Skupna vrednost del na stari tribuni po pogodbi znaša 6.118.483 evrov brez davka na dodano vrednost. V skladu s pogodbo Mestna občina Maribor kot naročnik zagotovi finančna sredstva za investicijo v višini 6.158.865 evrov z davkom na dodano vrednost.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Čuj,čuj (nepreverjen)

In komu bo služila tribuna? Krek je napovedal jeseni novi val korone ! Nogomet se samo na PS4. Pod tribuno lahko gojijo šampinjone.

Starejše novice