Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Delavci v času zimske sezone

Podjetje Marprom kot upravljavec žičnic in smučišč v okviru nove zimske sezone na Pohorju ponuja skupno 52 zaposlitev. Razpisana so naslednja delovna mesta: strežnik (23 mest), voznik krožne kabinske žičnice (8 mest), voznik vlečnice (10 mest), zasneževalec–vzdrževalec (5 mest) in blagajnik (6 mest).

Vsa delovna mesta so objavljena na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje, prijave pa je treba poslati na elektronski naslov [email protected] ali po običajni pošti na sedež podjetja.

Medicinska sestra v intenzivni terapiji

Univerzitetni klinični center Maribor išče diplomirano medicinsko sestro za delo v intenzivni terapiji.

Delovne naloge vključujejo izvajanje in vrednotenje zdravstvene nege za vse življenjske aktivnosti, zdravstveno vzgojno delo s pacienti in njihovimi svojci, organiziranje spremstva, pripravo pacientov na prevoz in spremstvo življenjsko ogroženih pacientov ter podobno.

Električar

Mariborska livarna Maribor išče električarja specialista za delo v njihovem podjetju. Delovne naloge vključujejo izvajanje dela v skladu z delovnim nalogom, samostojno projektiranje raznih elektronskih naprav, izvajanje rekonstrukcije obstoječih naprav z uporabo elektronskega krmiljenja in podobno.

Pri tem je potrebna srednja poklicna izobrazba iz področja elektronike ali avtomatizacije, eno leto delovnih izkušenj ter poznavanje elektro shem, komponent ter spajkanja.

Voznik avtobusa

Podjetje Arriva, družba za prevoz potnikov, išče voznika avtobusa.

Gre za zaposlitev za nedoločen čas, s poskusno dobo šest mesecev. Potrebne so šestmesečne delovne izkušnje, vozniško dovoljenje kategorije D ter srednja poklicna izobrazba.

Slaščičar

Dom pod gorco išče v Mariboru slaščičarja oziroma slaščičarko za peko slaščic in pekovskih izdelkov.

Pri tem je potrebna srednja poklicna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Kuhar

Dom upokojencev Ptuj išče kuharja za pripravljanje živil ter kuhanje jedi in napitkov za stanovalce. Poleg tega delovne naloge vključujejo tudi delitev obrokov, skrb za red ter čistočo in izvajanje drugih delovnih nalog.

Potrebna je srednja poklicna izobrazba s področja gostinstva ali hotelirstva ter šestmesečne delovne izkušnje.

Svetovalec

Mestna občina Ptuj išče svetovalca. Delovne naloge vključujejo svetovalne, organizacijske, koordinacijske in administrativno - tehnične naloge za mestni svet in delovna telesa mestnega sveta, pomoč pri vodenju dokumentacije o delu mestnega sveta in delovnih teles mestnega sveta in tudi pomoč pri pripravi osnutkov predpisov in drugih zahtevnejših gradiv.

Potrebna je visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska izobrazba ter sedemmesečne delovne izkušnje.

Delovna mesta v Pomurju

Višji državni odvetnik

Ministrstvo za pravosodje je objavilo javni natečaj za zasedbo prostega uradniškega delovnega mesta za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom, in sicer za delo višjega državnega odvetnika na Državnem odvetništvu Republike Slovenije Zunanjem oddelku v Murski Soboti.

Kandidat mora vložiti prijavo v pisni obliki, ki jo pošlje v zaprti ovojnici na naslov Državno odvetništvo Republike Slovenije, Šubičeva ulica 2, 1000 Ljubljana. Za pisno obliko prijave se šteje tudi elektronska prijava.

Več informacij o razpisu je dostopnih na spletni strani ministrstva.

Varuh

Socialnovarstveni zavod Hrastovec išče varuha za delo v enoti na Hodošu. Delovne naloge vključujejo izvajanja varstva, socialne oskrbe in prostočasnih aktivnosti stanovalcev, pomoč pri osebni higieni stanovalcev, servisiranje hrane in pijače ter podobno.

Potrebne so šestmesečne delovne izkušnje ter srednja poklicna izobrazba.

Medicinska sestra v intenzivni negi

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče srednjo medicinsko sestro v intenzivni negi za izvajanje zdravstvene nege ter transport in pomoč pri različnih diagnostičnih ter terapevtskih posegih.

Potrebna je srednja strokovna ali splošna izobrazba s področja zdravstvene nege ali babištva, poleg tega pa tudi šestmesečne delovne izkušnje.

Kmetovalec na mešani kmetiji

Na Kmetiji Cigut iščejo kmetovalca za izvajanje del v povezavi s pridelovanjem poljščin in oskrbo živali, za raztovarjanje zalog, pridelkov ter drugih materialov, za čiščenje žival ter hlevov in podobno.

Potrebna je srednja strokovna ali splošna izobrazba, vozniško dovoljenje kategorije F in B, pri čemer pa delovne izkušnje niso potrebne.

Vzdrževalec

Podjetje Panvita kmetijstvo išče vzdrževalca na lokaciji Lipovci. Delovne naloge vključujejo vzdrževanje strojev in naprav, nabavo potrošnega materiala za vzdrževanje ter vodenje evidenc.

Pri tem je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja elektronike ali avtomatizacije in manjše delovne izkušnje.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tanja flaškon (nepreverjen)

Jaz se bom prijavila za medicinsko sestro

Starejše novice