Pobrskali smo po trgu dela in izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih mest v Podravju in širši okolici. Preverite, ali se med njimi skriva pravo za vas.

Avtomehanik

V podjetju Avto Koletnik v Mariboru iščejo avtomehanika.

Od kandidata pričakujejo odgovorno opravljanje svojega dela, poštenost in pripravljenost za delo v timu in nekaznovanost.

Nudijo dobre pogoje dela in prilagojen delovni čas.

Prodajalec

V Ormožu iščejo prodajalca v priljubljeni trgovini Tedi.

Pričakujejo osebe, ki imajo veselje do dela v trgovini, so pripravljene poprijeti za delo in imajo spoštljiv odnos do sodelavcev in strank.

Delo zajema bo delo na blagajni, razporeditev izdelkov na police, označevanje cen in urejanje izgleda poslovalnice.

Medicinska sestra

V Univerzitetnem kliničnem centru Maribor iščejo medicinsko sestro v negovalni enoti.

Na razpisanem delovnem mestu bo potrebno sodelovanje pri sprejemu bolnika, pripravljanje in urejanje bolnikove dokumentacije, usmerjanje bolnikov po navodilu v nadaljnjo obravnavo in izvajanje negovalnih intervencij za vse življenjske aktivnosti v okviru strokovne izobrazbe.

Vodja kalkulacij in nabave

V podjetju Asfalti Ptuj iščejo vodjo kalkulacij in nabave.

Ključne naloge zaposlenega bodo komuniciranje z obstoječimi in vzpostavljanje odnosa z novimi zasebnimi strankami, občinami, organiziranje letnih, mesečnih in tedenskih prodajnih načrtov in analiz in organiziranje in sodelovanje pri pripravi poročil za potrebe uprave.

Mesar

V mariborskem trgovskem centru Mercator iščejo mesarja.

Ključne naloge mesarja bodo prodajo mesa in mesnih izdelkov, razkosavanje mesa in pripravo mesnih izdelkov za prodajo in svetovanje kupcem.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice