Odbor za finance državnega zbora na 48 nujni seji ni podprl niti enega od predlaganih amandmajev na podlagi katerih bi država sofinancirala investicije Mestne občine Maribor - Center Rotovž, Zdravstveno postajo Tezno, Dvorano Tabor in Zahodno obvoznico.

Na Mestni občini Maribor razumejo to zavrnitev kot negativno informacijo, ne samo za mesto Maribor, pač pa tudi za širšo regijo.

Glede na to, da Mestna občina Maribor aktivno in kakovostno že izvaja in tudi načrtuje številne projekte, pričakujejo izvedbo ne samo teh, ki na odboru niso dobili zadostne podpore, pač pa vseh drugih, so sporočili z Mestne občine Maribor.

Pričakujejo in prepričani so, da bo država uredila financiranje preko drugih ustreznih mehanizmov financiranja.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mariborcan1970 (nepreverjen)

Spet bo Maribor izvisel. Kaj sploh počnejo naši poslanci v Ljubljani? Nobene koristi od njih. 7 mio EUR je predvideno za muzej s slikami JJ in zaposlitev žene od Zvera. Muzej je torej bolj pomemben od Zdravsvenega doma na Teznu. Naši politiki so totalni idioti!

baba od župana (nepreverjen)

ja kje pa rabite zdravstvena dom na tezen

kaj je vam sedanji pretezen

In reply to by Mariborcan1970 (nepreverjen)

JBT (nepreverjen)

Arsenovič ni politik zato je tako kot Kangler vedno na stranskem tiru . Bo pa poskrbel za svoje dvorišče in tribuno na LV , Mariborčani pa naj pozabijo za zdravstvena domova na Teznem in Taboru. GOTOF SI .

Navijac (nepreverjen)

Saj se ve kdo je na oblasti in kdo je dal kaksen predlog oziroma ga podprl ali ne?!

Starejše novice