Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Delo v gostinstvu

Nana na Glavnem trgu išče prijazno, zabavno in delovno osebo za delo v strežbi. 

Prijave za delo sprejemajo na [email protected].

Prodajalec sladoleda

Sladoledarna Kremko išče v Mariboru prodajalca za popoldansko prodajo sladoleda.

Potrebna je le osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Strokovni sodelavec za upravljanje

Družba za poslovanje z nepremičninami Staninvest išče strokovnega sodelavca za upravljanje.

Delovne naloge vključujejo pridobivanje novih in skrb za obstoječe stranke, opravljanje del v skladu z določili stanovanjskega zakona, terensko delo, delo s strankami in podobno.

Potrebna so znanja s področja gradbeništva ali komerciale, računalniška pismenost, vozniški izpit B kategorije ter prejšnja višješolska oziroma višja strokovna izobrazba, pri čemer so v oglasu za delo navedli, da lahko ima kandidat tudi nedokončano šolo. Delovne izkušnje prav tako niso zahtevane.

Zdravstveni tehnik na letališču

Družba za razvoj infrastrukture išče zdravstvenega tehnika na projektu upravljanja Letališča Edvarda Rusjana.

Gre za opravljanje dela nudenja prve pomoči potnikom, skrb za urejenost ambulante, opravljanje del pri sprejemu in odpravi letal, delavec tudi opravlja organizacijska in administrativna dela za organizacijsko enoto v službi sprejema in odprave potnikov ter podobno.

Potrebna je srednja strokovna oziroma srednja splošna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Višji svetovalec v uradu za kulturo in mladino

Mestna občina Maribor išče višjega svetovalca v uradu za kulturo in mladino.

Delovne naloge vključujejo sodelovanje pri oblikovanju sistemskih rešitev in drugih najzahtevnejših gradiv s področja mladine, samostojno pripravo zahtevnih analiz, razvojnih projektov ter drugih gradiv s tega področja, sodelovanje v projektnih skupinah in podobno.

Potrebna je visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna ter štiriletne delovne izkušnje.

Farmacevtski tehnik

Splošna bolnišnica dr. Jožeta Potrča Ptuj išče farmacevtskega tehnika pripravnika za izdajanje zdravil in medicinskih pripomočkov ter pripravo zdravil pod vodstvom mentorja.

Pri tem je potrebna srednja strokovna oziroma splošna izobrazba s področja farmacije, delovne izkušnje pa niso potrebne. Potrebno je tudi potrdilo o obveznih cepljenjih po zakonu o nalezljivih boleznih.

Direktor Šolskega centra Ptuj

Šolski center Ptuj išče direktorja oziroma direktorico za vodenje in zastopanje zavoda.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna ter petletne delovne izkušnje.

Več informacij pa morebitni kandidati najdejo v oglasu za razpisno delo.

Veterinar in veterinarski tehnik

Veterinarska bolnica Ptuj išče veterinarja za delo v ambulanti in na terenu. Prav tako iščejo tudi veterinarskega tehnika.

Za veterinarja je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja univerzitetna s področja veterinarstva, za veterinarskega tehnika pa e srednja strokovna ali splošna s področja veterinarstva.

Delovna mesta v Pomurju

Progar

Slovenske železnice iščejo v Murski Soboti progarja za izvajanje del pri vzdrževanju proge in objektov ter izvajanje drugih del, ki so tehnološko in funkcionalno povezana z vzdrževanjem.

Potrebna je osnovnošolska ali srednješolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Gozdar sekač

Podjetje Gozdarstvo Biomasa išče v Murski Soboti gozdarja za podiranje in prežagovanje lesa.

Pri tem posebna izobrazba ni potrebna, prav tako niso potrebne delovne izkušnje. Okvirna plača pa znaša nekaj nad tisoč evrov bruto.

Kuhar

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče kuharja za pripravo in kuhanje hrane po jedilnikih ter za opravljanje podobnih del.

Pri tem je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Računovodja

Podjetje Goli Construction išče v Murski Soboti računovodjo za vsa računovodska dela v podjetju.

Pri tem je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba oziroma višješolska oziroma višja strokovna izobrazba. Potrebne so tudi triletne delovne izkušnje.

Živilski tehnolog

Pomurske mlekarne iščejo živilskega tehnologa. Delovne naloge vključujejo vzpostavljanje, spremljanje, kontroliranje in optimizacijo tehnoloških procesov. 

Naloge vključujejo tudi spremljanje in oblikovanje normativov proizvodnega procesa, sodelovanje pri uvajanju in razvoju novih izdelkov, vodenje predpisanih evidenc in dokumentacije, usklajevanje sodelovanja z ostalimi sektorji in podobno.

Pri tem je potrebna višješolska oziroma višje strokovna izobrazba s področja živilske tehnologije. Alternativna izobrazba pa je tudi visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna izobrazba. Potrebne so tudi triletne delovne izkušnje.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice