*Fotografija je simbolična
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest.

Delovna mesta v Podravju

Več prostih mest

Podjetje mariborskega župana, ki ga vodi njegova soproga, razpisuje več prostih delovnih mest za gostilno na Glavnem trgu.

Iščejo natakarje, kuharje, picopeke in pomoč v kuhinji.

Analitik

Direkcija za infrastrukturo potrebuje analitika za opravljanje nalog v okviru projekta 'Nadgradnja železniške proge Zidani Most - Celje'.

Delo bo potekalo v Sektorju za investicije v železnice, Kopitarjeva 5, Maribor, za določen čas, predvidoma do 31. decembra 2023

Direktor sodišča

Vodstveno delovno mesto je na voljo na Višjem sodišču v Mariboru, kjer za mandatno dobo petih let zaposlijo direktorja sodišča.

Svetovalec za mobilno telefonijo

Sgermobil, podjetje s 15-letno tradicijo, potrebuje pomoč v ptujski poslovni enoti. Od primernega kandidata med drugim pričakujejo dobro namazan jezik z veliko mero vztrajnosti. 

Projektant arhitekt

Ptujsko podjetje TMD invest, ki ima sedež na idilični lokaciji v središču mesta, med svoje vrste vabi izkušenega arhitekta za prostorsko in arhitekturno načrtovanje.

Delovna mesta v Pomurju

Referent

Lendavski Varis, finalist izbora najboljših zaposlovalcev v letu 2020, išče pomoč za obračun plač in napotitve. K sodelovanju vabijo tudi strokovnjake s področja gradbeništva ali druge tehnične smeri. 

Vzdrževalec, Samostojni vzdrževalec

Terme 3000 ob načrtovanem ponovnem odprtju potrebujejo okrepitve na področju vzdrževanja. Delo dobita tako samostojni vzdrževalec in vzdrževalec.

Strokovni sodelavec

Ponovno zaposluje tudi Mestna občina Murska Sobota. Za nedoločen čas se lahko zaposlite kot strokovni sodelavec v občinski upravi za področje informatike in digitalizacije.

Tekstopisec, kreativni direktor 

Mlad, zabaven in rahlo odštekan kolektiv Funkit Marketinga, ki ustvarja novodobne in efektivne marketinške rešitve, potrebuje sveže moči za področje marketinga.

Med svoje vrste vabijo tekstopisca in kreativnega direktorja. Lokacija dela je Murska Sobota.

Zdravstveni inšpektor

Zdravstveni inšpektorat Republike Slovenije ponuja delovno mesto inšpektorja v območnih enotah Maribor in Murska Sobota.

Delovno mesto je za soboško pisarno inšpektorata, v igri pa je zaposlitev za nedoločen čas.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice