Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Delovna mesta v Podravju

Svetovalec

Za čas trajanje operacije 'Učinkovito pravosodje' se lahko zaposlite kot svetovalec na ministrstvu za pravosodje, Upravi za probacijo, Probacijski enoti Maribor.

Sodelavec v prevzemu

Ptujski Hervis v Qlandiji išče okrepitve na področju prevzema blaga. Obljubljajo višji regres in možnost dodatne premije ob doseganju nadpovprečnih rezultatov.

Poslovodja

Kandidirate lahko tudi za vodenje in organizacijo delovnega procesa v poslovni enoti trgovine Tuš v Mariboru. Možnost sklenitve pogodbe za nedoločen čas.

Svetovalec, Referent

Na ptujski upravni enoti sta na voljo dve delovni mesti v Oddelku za upravno notranje zadeve. Potegujete se lahko za delovno mesto svetovalca in referenta.

Sodelavec

Nove moči iščejo tudi v mariborski poslovalnici operaterja A1. Za delovno mesto programerja je zahtevana V. stopnja izobrazbe, ponujajo pa zaposlitev za nedoločen čas.

Pomoč v kuhinji pa išče japonska restavracija v Mariboru, Sushi Miyabi. 

Delovna mesta v Pomurju

Tehnolog

Ljutomerski Cleangrad zaradi izjemno povečanega obsega dela potrebuje okrepitve. Za tehnologa je zahtevana izobrazba V. ali VI. stopnje, možna pa je zaposlitev za nedoločen čas.

Pravosodni sodelavec

Za nedoločen čas se lahko zaposlite tudi na Okrožnem sodišču v Murski Soboti. Za vodjo vpisnika je potrebna srednješolska izobrazba in najmanj eno leto delovnih izkušenj.

Voda dogodkov/ marketinga, Asistent v marketingu/prodaji, reševalec iz vode

Kup prostih delovnih mest je na voljo v Termah Lendava. Iščejo vodstveni kader na področju dogodkov in v marketingu, ravno tako pa asistente v prodaji in marketingu. Potrebujejo tudi reševalca iz vode.

Direktor 

Občina Sveti Jurij ob Ščavnici na javnem natečaju išče direktorja občinske uprave.

Za petletni mandat je potrebna izobrazba 1. bolonjske stopnje in najmanj šest let delovnih izkušenj.

Knjigovodja

Soboško računovodsko podjetje First med svoje vrste vabi knjigovodjo, ki bo zadolžen za knjiženje prejetih in izdanih računov ter bančnih izpiskov.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice