Slika je simbolična (foto: Bobo).
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Delavec v keksarni

Podjetje Delakorda išče proizvodnega delavca v njihovi keksarni.

Delovne naloge vključujejo pripravo surovin in materiala za delo, osnovno pripravo in nastavitev strojev ter naprav, izdelavo keksov in vzorcev, pakiranje in etiketiranje izdelkov, sestavljanje embalaže ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna le osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Učitelj psihologije

Srednja zdravstvena in kozmetična šola Maribor išče učitelja psihologije za poučevanje psihologije.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna, opravljen strokovni izpit v vzgoji in izobraževanju ter enoletne delovne izkušnje.

Direktor

Podjetje za računovodstvo, finančno svetovanje, management podjetij druge storitve Svet bilanc išče direktorja.

Delovne naloge vključujejo učinkovito vodenje podjetja, koordiniranje, spremljanje realizacije, likvidnosti in uspešnosti delovnih nalog, oblikovanje in izpopolnjevanje poslovnega načrta podjetja ter oblikovanje strategije za nadaljnji razvoj podjetja.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja ekonomije ter petletne delovne izkušnje.

Inštruktor v kuhinji

Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij išče v Mariboru inštruktorja v kuhinji.

Delovne naloge vključujejo uvajanje in usposabljanje zaprtih oseb za delo ter njihovo nadziranje in vodenje pri delu, organiziranje delovnih nalog za zaprte osebe in vodenje skupin zaprtih oseb, izvajanje individualnih in skupinskih programov dela za zaprte osebe, pripravo jedilnikov in obrokov hrane za zaprte osebe, koordiniranje pri nabavi artiklov in dela v kuhinji zavoda ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja živilske tehnologije ter dvoletne delovne izkušnje.

Scenski tehnik

Slovensko narodno gledališče Maribor išče scenskega tehnika.

Scenski tehnik samostojno pripravlja, oblikuje in sestavlja posamezne elemente scenografije, ter tako pripravljene vgrajuje usklajeno z načrti, skrbi za pravočasno postavitev scenskih elementov na vajah in predstavah, skrbi za pravilen transport scenskih elementov ter opravlja podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Pismonoša

Pošta Slovenije išče na Ptuju pismonošo za sprejemanje pošiljk, dostavljanje vseh vrst pošiljk ter blaga, prodajanje vrednotnic in drugega blaga, izpraznjevanje poštnih nabiralnikov, nakladanje ter razkladanje pošiljk ter podobno.

Pri tem je potreba le nižja poklicna ali osnovnošolska izobrazba in vozniški izpit B kategorije, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Učitelj klavirja

Glasbena šola Karol Pahor Ptuj išče učitelja klavirja za poučevanje na osnovni stopnji glasbene šole.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Zobozdravnik

Zdravstveni dom Ptuj išče zobozdravnika brez specializacije z licenco za delo v zobozdravstveni ambulanti za odrasle.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja zobozdravstva in opravljen strokovni izpit, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Picopek

Okrepčevalnica pivnica Zlatorog išče na Ptuju picopeka za pripravo ter peko pic in jedi na žaru.

Za prijavo ni potrebne posebne prijave, tudi delovne izkušnje niso zahtevane.

Delovna mesta v Pomurju

Protokolarni vodja kuhinje

Raziskovalno izobraževalno središče Dvorec Rakičan išče protokolarnega vodjo kuhinje.

Delovne naloge vključujejo organiziranje, izvajanje in koordiniranje dela z delovnega področja, pripravo sob in poslovnih prostorov, skrb za kvalitetno gostinsko ponudbo ter zagotavljanje zadovoljstva gostov, sodelovanje pri pripravi jedilnika in cenika, pripravo jedi, dela v kuhinji, pomoč in sodelovanje pri organizaciji in načrtovanju dogodkov ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba ter dvoletne delovne izkušnje.

Direktor občinske uprave

Občina Cankova išče direktorja občinske uprave.

Delovne naloge vključujejo neposredno vodenje občinske uprave, organiziranje in koordiniranje dela delavcev občinske uprave, zagotavljanje opravljanja strokovnih in drugih nalog, razporejanje dela med delavce občinske uprave in skrb za delovno disciplino, izdaja odločb v upravnih postopkih na prvi stopnji ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja ekonomije ali prava, obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv, strokovni izpit iz upravnega postopka ter šestletne delovne izkušnje.

Maser tradicionalnih tajskih masaž

Podjetje Počitek - užitek išče v Moravskih Toplicah maserja za izvajanje tradicionalne tajske in drugih masaž.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Voznik kurir

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče voznika kurirja za razvoz hrane v sklopu bolnišnice, prevoz materiala za potrebe bolnišnice in druga opravila po nalogu nadrejenega.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Zobozdravnik

Zasebna zobna ordinacija Vladimir Kramberger išče v Murski Soboti zobozdravnika.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja zobozdravstva, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Borut P. (nepreverjen)

Kdor išče najlepšega keksi peka potem me pokličite na novi naslov v pisarno bivšega predsednika republike !

Starejše novice