Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Srednja medicinska sestra

Nadškofijska Karitas Maribor išče srednjo medicinsko sestro za izvajanje osnovne zdravstvene dejavnosti v ambulanti.

Delovne naloge vključujejo tudi koordinacijo ter načrtovanje dela zdravnikov prostovoljcev, komunikacijo s pacienti brez obveznega zdravstvenega zavarovanja, skrb za zdravila ter medicinskimi pripomočki, skrb za evidenco ter podobno. 

Pri tem je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja zdravstva ali socialnega varstva ter dvoletne delovne izkušnje.

Učitelj informatike

Srednja ekonomska šola in gimnazija Maribor išče učitelja oziroma učiteljico informatike, za poučevanje predmetov iz področja poslovne informatike.

Za prijavo je potrebna prejšnja visokošolska univerzitetna izobrazba oziroma visokošolska izobrazba druge stopnje, strokovni izpit za področje vzgoje in izobraževanja ter enoletne delovne izkušnje.

Slaščičar

Izobraževalni center Piramida Maribor išče slaščičarja za izdelovanje ter prodajo slaščičarskih ter pekovskih izdelkov.

Za prijavo niso potrebne izkušnje, potrebna je le srednja poklicna izobrazba s področja živilske tehnologije.

Inštruktor oziroma trener

Podjetje Victus išče v Mariboru inštruktorja oziroma trenerja v fitnesu.

Delovno mesto obsega delo v fitnesu, vodenje vadb in izvajanje dejavnosti po programih, svetovanje in prodajo na področju storitev in izdelkov, pomoč pri promociji, nadzorovanje vadbe, demonstriranje in učenje telesnih gibov, poučevanje o uporabi opreme, razlaganje in izvajanje varnostnih postopkov in podobno.

Pri tem so potrebne enoletne delovne izkušnje, izobrazba ali usposobljenost na področju športne vadbe, rekreacije oziroma treniranja je zaželena. Posamezniki lahko prijave pošljejo preko elektronske pošte na naslov [email protected] ali po pošti na naslov Victus d.o.o., Preradovičeva 22, 2000 Maribor.

Voznik reševalec

Podjetje za neurgente prevoze Rešilko išče voznika reševalca oziroma koordinatorja.

Delovne naloge obsegajo delo v klicnem centru, sprejem telefonskih klicev, koordinacijo prevozov ter pomoč pri izvajanju prevozov.

Za delo je potrebna srednja splošna oziroma strokovna izobrazba s področja zdravstva ter enoletne delovne izkušnje.

Učitelj zgodovine

Gimnazija Ptuj išče učitelja za poučevanje zgodovine.

Za prijavo je potrebna prejšnja visokošolska univerzitetna izobrazba oziroma visokošolska izobrazba druge stopnje s področja zgodovine, potreben je tudi strokovni izpit.

Pravnik

Družba Nival Invest išče na Ptuju pravnika za pripravo ter skrb gradbenih pogodb, delo vključuje tudi delo z upravnimi ter pravnimi postopki ter podobno.

Potrebne so petletne delovne izkušnje ter prejšnja visokošolska strokovna izobrazba oziroma visokošolska izobrazba prve stopnje s področja prava. Zaželeno je tudi znanje delovnopravne zakonodaje ter pravosodni izpit.

Delo v gostinstvu

Pomaranča na Ptuju išče mlajše upokojenke za delo v gostinstvu, in sicer delo vključuje pripravo zajtrkov za hotelske goste, predpripravo surovin za kuhinjo ter čiščenje prostorov ter hotelskih sob.

Zainteresirani lahko pokličejo na telefonsko številko 041 740 783.

Delovna mesta v Pomurju

Slaščičar

Podjetje Štručka išče v Murski Soboti slaščičarja za izdelavo tort in slaščic.

Za prijavo na delovno mesto je potrebna srednja poklicna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Hišnik

Osnovna šola Šalovci išče delavca za delo hišnika.

Za prijavo so potrebne enoletne delovne izkušnje, ročne spretnosti, fizična moč, komunikativnost ter prilagodljivost in srednja poklicna izobrazba.

Šivilja

Podjetje G + S išče v Murski Soboti šiviljo za šivanje vgradnih komponent.

Potrebne so triletne delovne izkušnje ter nižja poklicna izobrazba s področja tekstilne industrije.

Srednja medicinska sestra v negovalni enoti

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče srednjo medicinsko sestro v negovalni bolnišnični dejavnosti za izvajanje zdravstvene nege bolnika po procesni metodi dela ter za spremljanje in pomoč bolnikov.

Pri tem so potrebne šestmesečne delovne izkušnje ter srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja zdravstvene nege.

Delavec v proizvodnji

Pomurske mlekarne iščejo v Murski Soboti delavca v proizvodnji.

Delovne naloge vključujejo opravljanje zahtevnejših pomožnih del pri izdelavi in manipulaciji izdelkov ter materiala v proizvodnji in v skladišču, zahtevnejša pomožna dela pri upravljanju strojev, zahtevnejše ročno in strojno pakiranje ter podobno.

Za delo so potrebne trimesečne delovne izkušnje ter osnovnošolska ali nižja poklicna izobrazba.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CepiSeCepec (nepreverjen)

#OSTANI DOMA

Starejše novice