Foto (obe fotografiji): Mediaspeed
Vroče na mariborskih ulicah, vroče na družbenih omrežjih Mariborčanov. Poslanka oglašuje lepotni tretma, komunikacijski strokovnjak ji očita nedelo. Seveda sta si izmenjala nekaj krepkih ...

Med komunikacijskim strokovnjakom Božidarjem Novakom in mariborsko poslanko Lidijo Divjak Mirnik se zadnje dni na družbenih omrežjih odvija prava mala besedna vojna.

Novaka je na družbenem omrežju Facebook zmotila objava mariborske poslanke, izvoljene na Listi Marjana Šarca, v kateri se za lepotni tretma zahvaljuje eni izmed kozmetičark in njeno delo tudi priporoča. Novak se je na objavo mariborske mestne svetnice iz vrst LPR odzval s komentarjem in kasneje še objavo na Twitterju.

»Poslanka stranke LMŠ na Facebooku oglašuje lepotni studio. Nimam komentarja. V presojo objavljam korespondenco. Škoda, v letu dni vladanja ni naredila nič, razen, da je bila v lepotarni. Od Zakona o Pohorju ni narejenega nič,« je oster Novak.

Tretma si je privoščila za rojstni dan

Divjak Mirnikova mu ni ostala dolžna. »V svojih letih in načinu življenja si verjetno za rojstni dan lahko privoščim obisk prijateljice kozmetičarke in to objavim na PRIVAT FACEBOOK PROFILU,« je zapisala in tudi razkrila, da jo je triurni tretma stal 72 evrov.

»O tem, koliko sem naredila ali po vaše hodila po lepotarnah, pa bodo sodili volilci čez tri leta ali prej,« je še pristavila.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Dejan_V (nepreverjen)

Haha. Kaj je pa za Maribor naredi propadli lobist Novak? Če res želi kaj naredit glede zakona o Pohorju, ki ga tako rad izpostavlja, mora zbrat podporo poslancev. Ne pa da jih napada. Še enkrat več se je izkazalo, na škodo Maribora, da samo meša drek. Če so njegove metode objavljanje bedarij na družbenih omrežjih, potem ni čudno, da je njegova agencija Spem propadla.

Navijac (nepreverjen)

Me pa res zanima konkretno kaj je naredila?je poslanka in javna osebnost.jo je pac gospod malo sprovociral.on je fajn kasiral s svetovalnimi pogodbami.

Starejše novice