Čakajo vas ugodne cene izdelkov, brezplačno svetovanje na terenu, prisotnost pri vgradnji in še mnogo več.

Podjetje ROTO se s svojimi izdelki te dni predstavlja na največjem sejmu s področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah, sejmu Dom. Kot ponosno prekmursko podjetje, je podjetje ROTO za štajerske kupce pripravilo številne ugodnosti, ki bodo trajale vse do konca meseca marca.

V marcu posebne ugodnosti

V njihovi trgovini v Murski Soboti boste v mesecu marcu tako deležni posebnih ugodnosti - čakajo vas ugodne cene izdelkov, brezplačno svetovanje na terenu, prisotnost pri vgradnji in še mnogo več.

Vodilnim v podjetju ROTO namreč ni vseeno, kakšno okolje bodo zapustili zanamcem, zato imajo tudi že več kot deset let proizvodnjo organizirano v skladu z okoljskim standardom ISO 14000. Okolju prijazni so tudi njihovi izdelki. Zdaj pa so šli še korak dalje in podprli projekt souporabe električnih vozil v Murski Soboti.

Murska Sobota je po Ljubljani drugo slovensko mesto, v katerem je na voljo sistem Avant2Go. Sistem uporabnikom omogoča, da preko pametnih telefonov rezervirajo, aktivirajo in uporabljajo električna vozila, ko jih potrebujejo in zanje plačajo le, ko jih uporabljajo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice