Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Delovna mesta v Podravju

Več delovnih mest 

Družba Elektro Maribor razpisuje več delovnih mest na različnih področjih. Tako lahko kandidirate za delovno mesto monterja, voznika-strojnika, gradbenega in pomožnega delavca.

Višji svetovalec

Ponovno zaposluje tudi mariborska upravna enota. Tokrat je na voljo prosto delovno mesto v Oddelku za javni red, kandidat pa mora imeti vsaj visokošolsko izobrazbo in štiri leta delovnih izkušenj. Delovno mesto je za nedoločen čas.

Administrator

Okrožno sodišče v Mariboru išče novega sodelavca v sprejemni pisarni. Za zaposlitev za nedoločen čas je zahtevana srednješolska izobrazba.

Komunalni delavec

V kolikor imate ročne spretnosti in sposobnost komuniciranja s strankami, ste kot nalašč za delo v javnem podjetju Javne službe Ptuj.

Kuhar

Okrepitve v kuhinji potrebuje ptujska bolnišnica, ki ponuja zaposlitev za šest mesecev za pripravo hrane. Kandidat mora imeti opravljeno srednjo gostinsko šolo, smer kuhar.

Delovna mesta v Pomurju

Komercialist kartičnega poslovanja

Mol Slovenija s sedežem v Murski Soboti v svoje vrste vabi ambicioznega kandidata za terensko izvajanje komercialnih aktivnosti za obstoječe in potencialne poslovne kupce.

Delo se bo opravljalo štirikrat na teden na terenu celotne Slovenije in enkrat tedensko na sedežu družbe v Murski Soboti. 

Pomoč v strežbi

Kavarne Metropol so v iskanju večjega števila novih sodelavk ali sodelavcev za delo v strežbi. Delo bo potekalo v vseh kavarnah, ki jih imajo v Pomurju.

Igralci in statisti

Zanimivo priložnost ponuja Agencija IDEA, ki išče simpatične, energije polne in samozavestne kandidate, stare med 25 in 35 let, za snemanje promocijskega filma v Pomurju.

Občinski redar

Soboška občina za nedoločen čas zaposli osebo, ki bo izvajala nadzor nad izvajanjem občinskih predpisov in vodila enostavne upravne postopke ter izvajale ukrepe v skladu z zakonom o prekrških.

Koordinator

Zaposluje tudi lendavska občina, ki potrebuje sveže moči v občinski upravi. Za koordinatorja zahtevajo izkušnje na področju projektnega dela in organizacijske izkušnje, izobrazba pa je lahko pravne, upravne, ekonomske in druge družboslovne, tehnične ali naravoslovne smeri.

Delo je za nedoločen čas.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Zikollino (nepreverjen)

jaz bi šel za mrliškega oglednika

Starejše novice