Foto: Bobo
Minister za zdravje Janez Poklukar je pred prvomajskimi prazniki na državljane naslovil prošnjo k upoštevanju ukrepov.

Zdravstveni minister je na ministrstvu za zdravje objavil pomenljiv zapis, v katerem navaja, da si tudi sam želi povratka v normalno življenje in izraža razumevanje glede utrujenosti zaradi dolgotrajne pandemije. Hkrati se na državljane obrača s prošnjo k upoštevanju ukrepov in cepljenju, saj v Slovenijo prihajajo velike količine cepiva. 

Zapis ministra objavljamo v celoti.

Pred nami so prazniki, toplo je, vleče nas ven in prav je tako. Vsi smo ljudje, ki si želimo mirne in tople pomladi. Dovolite pa mi eno prošnjo, tudi sam sem človek, ki si resnično želim ponovno živeti brez maske, brez skrbi ali bodo moji otroci lahko hodili v šolo ali bodo šolani doma, želim si izbrati da grem lahko svobodno na morje, želim se mirno usesti z družino v restavracijo, želim videti prijatelje. Vsi smo utrujeni od pandemije. Ampak prosim vas, vzdržimo še malo. Upoštevajmo samozaščitne ukrepe, pazimo na svoje bližnje, cepimo se, ko smo poklicani, v Slovenijo prihajajo velike količine cepiva, cepljenje se intenzivira. Vemo, da so cepiva učinkovita. Samo še malo vzdržimo, in vsi skupaj vplivamo na to, da se nam čim prej vrnejo nazaj naše življenje.

Iskrena hvala za vašo pomoč in razumevanje.

Janez Poklukar
minister za zdravje

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Neviden (nepreverjen)

Ti 'ti nisi otrujen'ti ne veš jaj je otrujenost.
Z 7jurji na mesec pač ne moraš biti.Vprašaj narod ,ki je že leto zaprt in brez denarja.

Ragnar The King (nepreverjen)

Od preveč polnih žepov je utrujen, pa od fopanja ljudi.

In reply to by Neviden (nepreverjen)

dd (nepreverjen)

to "čisto malo še pa bo konec" ponavljate že 1 leto pičke lažnjive, vsi normalni ne upoštevamo več NIČESAR in se brez mask družimo na polno

Viola (nepreverjen)

bravo DEBILČINA.

In reply to by dd (nepreverjen)

Starejše novice