Ponuja se nekaj prostih delovnih mest preko meje, zato ne spreglejte ...

Ponujamo vam izbor delovnih mest v okviru mreže EURES in Evropskega urada za izbor osebja (EPSO). Tokrat predstavljamo priložnosti delavce v gradbeništvu, turizmu, monterje pohištva, upravne uslužbence na področju carin/davkov in mehanike za ogrevalne naprave. 

Pomočnik v gradbeništvu (Avstrija)

Delovno mesto obsega pomožna dela v gradbeništvu pri visokih in nizkih gradnjah. Delodajalec pričakuje izkušnje z delom v gradbeništvu, zadostno znanje nemščine ter zanesljivost in motiviranost za delo. 

Več informacij

Mizar – monter pohištva (Avstrija)

Podjetje išče mizarje in monterje pohištva za sestavo pohištva po domovih kupcev v Avstriji. Od delavcev se pričakuje zaključeno izobraževanje lesne/gradbene smeri, večletne izkušnje z montažo pohištva in tekoče znanje nemščine.

Več informacij

Sezonska dela v turizmu (Avstrija)

Hotel v smučarskem središču Nassfeld išče delavce za čas zimske turistične sezone (december 2018 – april 2019). Možnost za zaposlitev se ponuja natakarjem, receptorjem, sobarjem in barmanom. Delodajalec nudi nastanitev (v dvoposteljnih sobah) in prehrano.

Več informacij

Mehanik za solarne in ogrevalne sisteme (Nemčija)

Delovno mesto predvideva izgradnjo obratov z ogrevalnimi sistemi na obnovljive vire na ključ, inštalacije ogrevalnih sistemov in solarnih kolektorjev ter postavitev hidravličnih sistemov. Delodajalec pričakuje zaključeno izobraževanje s primernega področja ali ustrezne delovne izkušnje ter motiviranost in pripravljenost za skupinsko delo. Prav tako je pričakovano dobro znanje nemškega jezika.

Več informacij

Upravni uslužbenci na področju obdavčenja in carin (Evropska komisija)

Evropska komisija išče upravne uslužbence za delo na področju carin, ki med drugim obsega pripravo in analizo carinske zakonodaje, kot je prečiščena v svežnju carinskega zakonika Unije in carinski tarifi Skupnosti, ustrezne izvedbene določbe in druga zadevna pravila ter zakonodajo o drugih posebnih carinskih področjih. Naloge na področju obdavčenja lahko vključujejo analizo vprašanj, povezanih z neposrednim in/ali posrednim obdavčenjem, pripravo pravnih presoj ob upoštevanju veljavnih pravil in postopkov v zvezi z davki ali državno pomočjo, analizo njihovih vplivov ter pripravo zakonskih osnutkov ali ekonomskih analiz teh vprašanj.

Več informacij

Še več informacij o prostih delovnih mestih najdete na spletiščih EURES in EPSO. Prispevek je nastal v sodelovanju z Informacijsko točko Europe Direct Pomurje.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice