Kandidat za župana Saša Arsenovič naj bi po poročanju POP TV in Večera na silvestrovo leta 1999 med pretepom natakarju v takrat njegovem Takosu odgriznil del prsta. O poškodbah priča tudi zdravstvena dokumentacija.

Prvega januarja bo minilo 20 let od incidenta v Takosu, v katerem je med pretepom takratni lastnik lokala, zdaj pa županski kandidat, Saša Arsenovič odgriznil del prsta takratnemu natakarju. Ta je v pričevanju za POP TV razložil svojo plat zgodbe pretepa, ki se je zgodil kmalu po polnoči.

Natakar pravi eno, Arsenovič drugo

Mariborčan naj bi se z enim od Arsenovičevih prijateljev zapletel v spor in pretep, natakar pa je kar na licu mesta podal odpoved. »Medtem, ko sem mu povedal, da grem, je on mene udaril. Potem pa so sledili dogodki, štirje ljudje na meni, Sašo pa mi je prst ugriznil vmes. Po hrbtu sem bil pogrižen,« je za POP TV povedal takratni oškodovanec.

Arsenovičev prijatelj je predstavil drugačno zgodbo, v kateri je začetnik pretepa omenjeni natakar. Saša Arsenovič naj bi to videl in skušal preprečiti večji incident tako, da je natakarja odstranil v kuhinjo. Županski kandidat za POP TV dogodka ni zanikal, v pisni izjavi pa je pojasnil, da je natakar fizično obračunal z enim od gostom ter da je nekaj prisotnih nato situacijo umirilo. Dodal je, da so se po dogodkih z vsemi vpletenimi sporazumno dogovorili, da naredijo korak naprej, natakar pa se je opravičil in dogodek obžaloval.

Arsenovič: Gre za predvolilno manipulacijo

»V tej zadevi gre za predvolilno manipulacijo z zgodbo staro 20 let. V podrobnosti se gospod Arsenovič ne bo spuščal, saj so se takrat z vsemi vpletenimi pogovorili in sporazumno dogovorili, da naredijo korak naprej. Zaupanja vpletenih gospod Arsenovič ne bo zlorabljal. Zakaj pa se nekdo 20 let po dogodku in tik pred volitvami odloči za pripovedovanje izkrivljene zgodbe, pa najbrž ve le on,« so zadevo za Mariborinfo pokomentirali v volilnem štabu Saše Arsenoviča.

Zdravstvena dokumentacija: Delodajalec odgriznil konec desnega mezinca

Bralec je v uredništvo Mariborinfo posredoval zdravstveno dokumentacijo oškodovanca, ki priča o ugotovljenih poškodbah. »Ob 3. uri ponoči je prišlo do pretepa in njegov delodajalec mu je odgriznil konec desnega mezinca, ugriznil ga je v hrbet, udarce je dobil v prsa, desno lice in odrgnine po obrazu,« je dogajanje zdravniku opisal oškodovanec.

Poškodovanec je imel tako ob odgriznjenemu koncu desnega mezinca še sledi ugriza na hrbtu in obema lopaticama v velikosti otroške dlani.

V zdravstveni dokumentaciji je predstavljena le plat oškodovanca, saj policija zadeve ni obravnavala. Kaj točno se je dogajalo na silvestrsko noč pred 20 leti, verjetno po vseh teh letih ne vedo niti vpleteni.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mbcan (nepreverjen)

Kaj pa ponarejeni datumi 5.11.2018 in pa 9.10.2000, groza kaksno skropocalo, samo da se umaže nekomu ime, to je ja Photoshop. Zakaj novinarji nic ne preverite, preden nekomu umazete ime?

Postenjak (nepreverjen)

Izgleda ko so ponaredili so slabo skopirali in priredili dokumente.. hahaha kaki amateri!

Alojz1950 (nepreverjen)

UKC Maribor se je leta 1999 (in vse do leta 2013) imenoval SBM (Splošna bolnišnica Maribor), na teh dokumentih je pa navedeno ime ter logotip UKC Maribor..

styria (nepreverjen)

Alojz1950, na dokumentih piše tudi 'dvojnik".
Kako to, da se ni iz bolnice pp službeni dolžnosti klicalo policije?

Starejše novice