Foto: Bobo
Mesto generalne sekretarke Gibanja Svoboda prevzema Vesna Vuković.

Mesto generalne sekretarke največje vladne stranke Gibanje Svoboda danes prevzema Vesna Vuković, nekdanja novinarka, ki je bila doslej v stranki predstavnica za odnose z javnostmi, so za STA potrdili v stranki.

Dosedanja generalna sekretarka stranke Tamara Kozlovič se bo posvetila poslanski funkciji in znotraj nje vodenju parlamentarnega odbora za zdravstvo, ki ga ob napovedani zdravstveni reformi čaka zahtevno leto.

Kozlovičeva je sicer mesto generalne sekretarke prevzela sredi avgusta. Na tem mestu je nasledila Mateja Arčona, ki je postal podpredsednik stranke.

Vukovićeva je izbira Roberta Goloba?

Po statutu Gibanja Svoboda generalnega sekretarja stranke imenuje predsednik stranke, torej je Vukovićeva izbira Roberta Goloba.

Generalni sekretar stranke je med drugim tudi član izvršnega odbora ter zagotavlja organizacijsko, strokovno in administrativno delovanje stranke in skrbi za poslovanje stranke skladno z veljavnimi predpisi in internimi akti, še piše v statutu.

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
janban

Bivša neodvisna novinarka! Da kozlaš.

pohorskisvizec

haha...kakšne izbira golobček! Kot je janban napisal za kozlat!

viola (nepreverjen)

Zgornja vi2 kar kozlajta za drugo itak nimata moči.

pohorskisvizec

violček idi na tekmo in se tam deri! Nimaš pojma!

In reply to by viola (nepreverjen)

orožnik (nepreverjen)

Pa še vedno ni pojasnila, ko je bila še "necenzurirana" in "neodvisna" novinarka, na kakšen način in za kakšne usluge ji je Robert Golob v imenu GENi, nakazal nekaj čez 100.000 evrov, iz državne firme.

Starejše novice