Nika Zorjan se je prelevila v YouTuberja. Je glasbeno kariero obesila na klin? Seveda ne, šlo je le za zabaven izziv, v katerem je za kratek čas zamenjala vlogo s hrvaškim vlogerjem.

Kot smo poročali, Nika Zorjan s priredbami svojih uspešnic naglo prodira na hrvaški trg. Priljubljenost ji pri naših južnih sosedih raste, vse pogosteje pa se pojavlja tudi v posnetkih njihovih vlogerjev. 

Z Marcom Cuccurinom je prekmurska pevka na primer že pred časom opravila zanimiv video izziv, v katerem je razkrila, katere znane osebnosti slovenske in hrvaške scene se ji zdijo vredne greha. Njuno sodelovanje je, kot kaže, bilo uspešno, saj sta se zdaj lotila še enega podviga; prelevila sta se drug v drugega.

Nika kot vlogerka? Za zdaj 8 od 10

Kot prvi se je preobrazbe lotil Marco. Nadel si je oprijeto majičko in vpadljivo roza lasuljo. Ker je za prepričljiv nastop ob stasu seveda potreboval še pravi glas, sta z Niko na hitro razgibala glasilke in nato zapela njeno najnovejšo poletno uspešnico Na plažo oziroma Blamažo, kot se glasi naslov hrvaške različice. S končnim nastopom si je Marco prislužil strokovno oceno 8.

Pa Nika? No, fizična preobrazba resda ni bila tako dramatična, saj se od svojih prepoznavnih roza las še ni pripravljena ločiti. Se je pa vendarle potrudila in kot YouTuberka podala oceno oziroma predstavitev seta ličil. Z inovativnim lišpanjem s prsti si je na koncu prav tako kot Marco prislužila oceno osem.

Kaj pravite, kdo se je bolje odrezal? Bi Nika morala resno razmisliti o karieri na YouTubu? Še vedno čakamo na tisti vlog iz Barcelone!

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice