Bliža se materinski dan, praznik, ki ga vsako leto praznujemo 25. marca. Ta dan obeležujemo z izkazovanjem ljubezni, spoštovanja in hvaležnosti.

Materinski dan je eden lepših praznikov v spomladanskem času, ko prebujajoča narava prinaša nove začetke.

Če tudi vi že razmišljate, kaj bi letos podarili mami ob njenem prazniku, so ena od idej lahko darilni boni Desetak, ki jih je mogoče unovčiti v kar petih nakupovalnih središčih po Sloveniji. 

Darilni boni – najbolj vsestransko darilo

Marsikdo se v množici ponudbe težko odloči, kaj pokloniti mamici za materinski dan in katero darilo ji bo narisalo največji nasmeh na obraz. Če ste v dilemi, so prava izbira darilni boni Desetak, saj z njimi ne morete zgrešiti.

Desetaki so namreč preprosto, a vsestransko uporabno darilo, s katerim si bo vsaka mama uresničila tudi tiste najbolj skrite želje. Najlepše darilo je izkušnja in seveda čas, ki ga preživimo skupaj. Zaposlene mamice si redko vzamejo čas zase in si privoščijo kaj lepega. Zakaj jih ne bi tokrat presenetili z Desetaki in jih odpeljali po nakupih?

V nakupovalnem središču Europark lahko obiščete modne trgovine, drogerije in parfumerije, trgovine z urami in nakitom in preverite ostalo trendovsko ponudbo. Po opravljenih nakupih si lahko privoščite še dobro kosilo ali poklepetate ob kavici v enem od številnih gostinskih lokalov. 

Desetaki – vrata v svet brezskrbnih nakupov

Darilne bone lahko unovčite v petih nakupovalnih središčih po Sloveniji: EUROPARK Maribor, ALEJA Ljubljana Šiška, CITYPARK Ljubljana, CITYCENTER Celje in CENTER VIČ Ljubljana.

Izbirate lahko med 450 različnimi trgovinami, bone pa lahko izkoristite tudi v gostinskih in storitvenih lokalih. Za nakup se oglasite pri Europarkovi info točki ali jih preprosto naročite preko spleta.

Na materinski dan si želimo mame presenetiti z lepo pozornostjo, zato je obdarovanje z darilnimi boni izvrstna izbira. Z Desetaki boste obdarovanki odprli vrata v svet brezskrbnih nakupov in pričarali lepe spomine. Za nakup in več informacij obiščite spletno stran www.desetak.si

Europark ob materinskem dnevu pripravlja nepozabno doživetje

V Europarku bodo letos na materinski dan mamice razveselili s prav posebnim dogodkom.

V sklopu praznovanja bodo namreč organizirali fotografiranje s profesionalnim fotografom, ki bo v nadstropju Europarka pri trgovini Bags&More.

Mamice bodo tako imele priložnost, da se fotografirajo s svojimi nadobudneži in si ustvarijo čudovite spomine. Fotografiranje bo obiskovalcem na voljo v četrtek, petek in soboto med 10.00 in 12.00 ter med 15.00 in 19.00. Eno brezplačno fotografijo s spominom na ta dogodek bodo lahko prevzeli pri stojnici InŠtant Foto v pritličju nakupovalnega središča.

V mariborskem nakupovalnem središču bodo na materinski dan poskrbeli za prijetno in nepozabno vzdušje, še posebej za mamice in babice, ki si ob materinskem dnevu zaslužijo posebno pozornost. 

Europark Maribor – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Nakupovalno središče Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Trenutno podjetje upravlja 30 nakupovalnih središč v srednji, južni in vzhodni Evropi s skupno površino več kot 830.000 kvadratnih metrov. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. Leta 2020 so najemniki na lokacijah SES – Spar European Shopping Centers ustvarili 2,64 milijarde evrov bruto prodaje. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, nadzora gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi zunanjim lastnikom nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Nakupovalno središče ALEJA Ljubljana, ki se je odprlo maja 2020, je letos prejelo svetovno priznano nagrado »Global RLI Award« v kategoriji »Mednarodna nakupovalna središča - novogradnje«. SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.

Nakupovalno središče Europark Maribor je prejelo naslednje mednarodne nagrade:

V letih 2009, 2010, 2015 in 2016 z različnimi marketinškimi kampanjami med finalisti za mednarodno nagrado Solal Marketing Award, ki jo podeljuje Mednarodno združenje nakupovalnih središč za najučinkovitejše marketing kampanje v Evropi in Južni Afriki. Leta 2020 je prejelo certifikat TÜV Austria za upravljanje higienskih standardov COVID-19. Leta 2022 pa je prejelo certifikat TÜV Austria za sistem vodenja po EN ISO 50001: 2018.

Komentarji (0)

Starejše novice