Foto: Jure Banfi
V Dupleku so včeraj odmevale uspešnice ene najbolj priljubljenih slovenskih rock skupin.

Naj se trese! V okviru Dupleškega tedna 2022 je bilo včeraj zvečer na parkirišču pri Wake parku Duplek še posebej glasno. In kako ne bi bilo, ko pa se je odvijal pravi glasbeni spektakel.

Največji open air rock koncert na Štajerskem sta otvorili predskupini The Rocktors in The Viperstone. 

Vse do 2. ure zjutraj pa je za nepozabno noč skrbela slovenska rock skupina Siddharta, ki po več kot petindvajsetih letih glasbenega ustvarjanja velja za eno vodilnih in najbolj priljubljenih glasbenih skupin pri nas.

Poglejte, kakšen koncert so pripravili.

Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mestjanar (nepreverjen)

Bravo, Duplek! Vas zabava Siddharta, nas pa Čefur, ops, Magnifico. Kdor zna, zna! Pri nas pa nek sivi nostalgik v MB fura in posiljuje mladež in "starež" z "železnim" repertoarjem, s prežvečeno in zdavnaj izpljunjeno YU muzikologijo "na struju", pa da o utrujanju z ostalimi našimi avtohtonimi, odpisanimi "penziči" niti ne govorim. Ne rečem, vsa čast jim za doseženo, a naj tako ostane, ne pa, da se jih vleče iz naftalina, ko zmanjka "bencina" (€) in se poceni zapolni programski čas, ko sponzorji zbežijo. Za nasvet vprašajte g. Stojana Auerja kako se dela show business. On je v SLO oddajo, Poglej in zadeni, takrat pripeljal smetano pop scene v svetovnem merilu. Rek, da na mladih svet stoji, še kako drži. Torej, prepustite jim že krmilo.

Starejše novice