Foto: Planet TV
Pozabite na tipične pevske šove in na bolj ali manj znane obraze, na pripombe o posluhu in kritike o stiku z občinstvom. Na Planet kmalu prihaja šov vseh šovov: Kdo si ti? Zvezde pod masko.

Spomladi na Planet prihaja pevski šov, ki ga zaznamujejo prav maske, a veliko bolj zabavne od tistih, ki smo jih vajeni. Na velikem odru šova Kdo si ti? Zvezde pod masko se bodo pod nenavadnimi, a vedno zabavnimi maskami skrivali znani Slovenci in Slovenke, medtem pa bosta dve zvezdniški ekipi med seboj tekmovali, katera bo pravilno uganila več zamaskiranih nastopajočih. 

Nastopi mask bodo zabavni in vsaka bo zapela pesem, ki bo ustrezala njenemu liku. Da bi jih zvezdniški ekipi lažje prepoznali, bodo zvezde pod maskami predstavile tudi eno izmed svojih sposobnosti ali značilnost, po kateri so prepoznavne v Sloveniji. 

Šov Kdo si ti? Zvezde pod masko bo tudi dobrodelen, saj bo zvezdniška ekipa, ki bo pravilno ugotovila največ zamaskiranih nastopajočih, osvojila denarno nagrado in jo namenila v dobrodelne namene po lastni izbiri. 

Šov je v produkciji TV2 navdušil tudi občinstvo na Madžarskem. Televizijska oddaja pa se je prejšnjega januarja začela predvajati tudi v Ameriki. Četrta sezona šova z imenom The Masked Singer se je čez lužo pravkar zaključila, podaljšali pa so ga že za peto sezono, ki bo predvajana naslednje leto. Serija ima tudi najvišjo gledanost za nešportni program v Ameriki.

Spomladi pa bo izvirna glasbena zabava na Planetu polepšala večere tudi v slovenskih domovih in poskrbela za najboljša presenečenja, smeh in zelo dobrodošlo sprostitev.

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice