Koncert fantov BQL & Budale je pritegnil številne obiskovalce (foto: Bojan Mihalič).
Vse najboljše Europark Maribor!

Minuli konec tedna so v mariborskem Europarku proslavili že 22. rojstni dan. Obiskovalce sta za lep vstop v jesenski čas in novo šolsko leto pozdravila letošnja zmagovalca šova Znan obraz ima svoj glas.

Fanta iz dueta BQL sta številne zbrane na noge spravila s skupino Budale. Praznovanje se je nadaljevalo v soboto, ko je Europark obiskal priljubljeni Žan Serčič z bendom. Najbolj »vroč« pevec na sceni je svojimi hiti dodobra razgrel obiskovalce.

Pripravili so tudi številne aktivnosti in zabaven program za najmlajše. Rojstni dan seveda ni minil brez sladke pozornosti za obiskovalce.

BQL & Budale so v Europarku poskrbeli za dober žur (foto: Bojan Mihalič).

Zabavna razstava ogledal in lepotni kotički

Obiskovalci so se letos zabavali na razstavi ogledal. Popačenim podobam sta se nasmejali tudi štajerski vplivnici Mateja Hojnik (@ljubkidom) in Vita Starman (@mamakuha).

Med drugim so se dame naličile pri spretni vizažistki, gospodje so se ustavili pri brivcu. V otroškem lepotnem kotičku so skrbeli za poslikave obraza in urejanje frizure, na voljo pa so bili tudi brezplačni tatuji za otroke.

Simona Mandl, center managerka Europarka v družbi BQL & Budale (foto: Bojan Mihalič).

Ustvarjalna delavnica, koncert in predstava za najmlajše

V Europarku so kot običajno pripravili pester program za najmlajše. Ti so si na ustvarjalni delavnici lahko izdelali ogledalo in skupaj z Romano Krajnčan zapeli njene najbolj znane skladbe.

Po koncertu je sledila še otroška predstava Princeska Zala in vitez Rok, med katero so otroci princeski pomagali rešiti starodaven urok in si s tem prislužili vabilo na poroko.

Žan Serčič z bendom (foto: Bojan Mihalič).

Vstop v september z razstavo zelišč

V mariborskem nakupovalnem središču ne počivajo in že načrtujejo pestro jesensko dogajanje. Obiskovalce danes in jutri, 5. in 6. septembra, vabijo na razstavo zelišč na osrednjem prireditvenem prostoru.

Razstavo so pripravili v sodelovanju z Društvom zeliščarjev Maribor, v katerem si prizadevajo, da bi ljudi izobrazili o rastlinah in njihovem delovanju.

Predstavili bodo sveže rastline, suha zelišča in začimbnice. Danes in jutri ob 17. uri si boste obiskovalci na delavnici lahko zmešali svojo čajno mešanico ali ustvarili zeliščni kopalni mošnjiček za jesensko razvajanje.

Priljubljeni Žan Serčič je razgrel Europark (foto: Bojan Mihalič).

Novost v Europarku: odprtje trgovin Hugo Boss in Slowatch

Ob koncu septembra modni navdušenci ne smete zamuditi modne revije jesensko-zimskih trendov. Najbolj zaželene modne kose bo izbrala urednica revije Grazia in modna poznavalka Špela Štamol.

V Europark prihajata tudi trgovini modnega koncerna Hugo Boss, ki se je razdelil na dve blagovni znamki: Hugo prinaša sproščene in igrive kolekcije, Boss ostaja sinonim za brezčasno eleganco.

Sredi oktobra se bo odprla tudi trgovina Slowatch z ročnimi urami in nakitom priznanih blagovnih znamk.

Koncert Žana Serčiča (foto: Bojan Mihalič).
Koncert Romane Krajnčan (foto: Bojan Mihalič).
Najmlajši so si ogledali otroško predstavo (foto: Bojan Mihalič).
Otroška predstava Princeska Zala in vitez Rok (foto: Bojan Mihalič).

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice