Številni znani mariborski obrazi in ljubitelji mode so se v soboto zbrali pod žarometi ekskluzivnega modnega dogodka ob 10. obletnici ustvarjanja modne znamke DH Fashion. Nekaj utrinkov smo ujeli v naš objektiv.

Mariborčan David Hojnik je zagotovo eden najopaznejših in cenjenih slovenskih modnih oblikovalcev, ki s svojimi unikatnimi kosi izstopa v modnem svetu. Podpisuje se pod unikaten in ročno izdelan nakit, ekskluzivne kose oblačil ter modnih dodatkov za ženske in moške, ki si upajo več.

Njegova modna znamka DH fashion letošnje leto praznuje prvo okroglo obletnico delovanja in ustvarjanja.

Po desetletju trdega dela, vztrajnosti in predanosti viziji so obletnico obeležili z veliko in pompozno modno revijo DAVID.

Spektakularno modno dogajanje so postavili v grobo surovo industrijsko okolje nekdanje Metalne v Mariboru, ki je dala močan kontrast prefinjenim modnim kosom.

Nova kolekcija kot preplet zgodovine in vizije prihodnosti

V novi kolekciji je zajet preplet zgodovine in prepoznaven slog, ki se srečuje z ustvarjalnostjo, napredkom in vizijo prihodnosti. Predstavlja zgodbo o neusahljivem pogumu hebrejskih korenin, preporodu ikoničnih umetnin renesanse in vizionarskem pogledu v neznano prihodnost.

Skrivnostni večer je predstavil retrospektivo desetletnega ustvarjanja in mnogih dosedanjih navdihujočih sodelovanj v popolnoma novi luči.

Na dogodku je bilo moč opaziti ogromno znanih obrazov iz estradnega sveta, ki so se sprehodili po dolgi pink preprogi. Prav tako so na dogodku sodelovali številni gospodarstveniki in znane medijske osebnosti. 

Modne kreacije so med drugim nosili: Lea Sirk, Amaya, David Amaro, Doroteja Premužič, Tibor Golob, Tajda Lah in mnogi drugi. 

Komentarji (4)

JBT (ni preverjeno)

BRAVO !

44 (ni preverjeno)

zanimiv dogodek, super

Surfeiter (ni preverjeno)

Manjka vam Salome ...

Fischer (ni preverjeno)

Ne vem kaj je bolj ogabno..vse te plastične babe,ki hodijo istemu kirurgu al Klobasa s Hojnikom na čelu, oba odeta v svetleča roza halje.

Starejše novice