Vir: Instagram, Gregor Čeglaj
Nekdanji Sanjski moški Gregor Čeglaj še vedno razburja javnost. Njegovemu udrihanju po slovenskih estradnikih in Instagram vplivnežih ni videti konca, sedaj pa je v 'znak dobrodelnosti' tri znane Slovence povabil na boj v boksarski ring.

Gregor Čeglaj, ki je slovenski javnosti poznan kot Sanjski moški, za katerega so se dekleta borila v resničnostnem šovu, zadnje dni razburja javnost.

Po tem, ko je javno ocenjeval znane slovenske estradnice in jih 'popljuval' od glave do pet, se je sedaj lotil še slovenskih Instagram 'influencerjev'. 

Tako je med drugim udaril po Katarini Benček, Janiju Jugovicu, ki je na sceni znan kot Cool Fotr, pa tudi po Janijevi ženi Teji Jugovic, na Instragramu bolj znana kot Cool Mamacita, in ne nazadnje Špeli Grošelj.

Čeglaj, ki sicer že nekaj časa živi v Združenih državah Amerike, pa je včeraj znova razburil slovensko javnost. In sicer z obtožbami, da je linija nakita Katarine Benček 'poceni roba' s Kitajske, namignil pa je tudi, da v odnosu med Janijem in Tejo ni vse tako, kot bi moralo biti.

Čeglaj se bi v ringu pomeril s tremi znanimi Slovenci

Za konec pa je v svojih Instagram zgodbah, ki jih sedaj že redno objavlja, pozval tri znane Slovence na boksarsko tekmo. Med drugim že omenjenega Janija Jugovica, Marka Pavloviča, fanta Katarine Benček in tudi novega Sanjskega moškega Blaža Kričej Režka.

Čeravno je Čeglaj boksarsko tekmo, na kateri bi se pomeril z že omenjenimi estradniki, predstavil kot dobrodelni dogodek, napovedal je, da bo šel denar od prodanih kart v dobrodelne namene, pa je očitno, da so zamere globlje, kot je videti na prvi pogled.

Pavlovič, Jugovic in Kričej Režek se na pozive Čeglaja še niso odzvali, zato je za zdaj videti, da bodo sanje Sanjskega moškega po obračunu v ringu splavale po vodi.

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
prerok (nepreverjen)

Bol nor, bol hoče biti popularen, revček s prizadetimi možgani !

Snezic (nepreverjen)

Svaka čast. Ded ma jajca

Rick (nepreverjen)

Namesto možganov...

In reply to by Snezic (nepreverjen)

Rick (nepreverjen)

To, kar počne narcisek Čeglaj, ni prav nič kavalirsko. Me zanima, koliko deklet bi ga dandanes hotelo v posteljo. Mogoče katera zato, da bi potem javno oznanila, da ima majhnega in da žal nima niti malo tehnike...

Fischer (nepreverjen)

Upal si je povedati in podati nekaj kritike na račun takozvanih vplivnežev. Dejansko to kar je povedal vemo vsi, da je vse sfejkano in,da kar kažejo svetu ni njihov pravi obraz. Go Čeglaj, imaš moj lajk!

Čik (nepreverjen)

Hahahah slovenski Logan Paul ne me jebat

Starejše novice