Vir: Tea Vučkovič
Ambasadorka tehna Tea Vučkovič vabi otroke, ki jih zanima delo DJ-ja, k vpisu v šolo, kjer se bodo spoznali z vsemi segmenti kreativnega vrtenja glasbe.

Tea Vučkovič se z didžejstvom in tehno glasbo profesionalno ukvarja že več kot deset let. Zadnjih nekaj let pa svoje znanje aktivno predaja naprej.

Izobraževanj pod njeno taktirko se je do zdaj udeležilo že več kot 500 otrok in odraslih.

Pod njenim mentorstvom potekajo zgoščene enodnevne delavnice, skupinski večtedenski DJ tečaji pa tudi individualna celoletna izobraževanja. 

Kot pravi, je strastna učiteljica in mentorica, ki svoje delo jemlje kot svoje poslanstvo, zato svoje izkušnje in znanje predaja naprej z neskončno energijo.

Tea Vučkovič zdaj deluje pod Akademijo Alphawave, ki jo je podprlo tudi ministrstvo za kulturo. V sklopu akademije svoje znanje predaja otrokom na DJ šoli Alphawave.

Trenutno so odprte prijave na DJ izobraževanje za otroke, ki se bo začelo v oktobru. Več informacij in prijavnico najdete na spletni strani.

Kaj se otroci naučijo? 

Otroci na DJ šoli spoznajo glasbeno teorijo, se podrobno spoznajo z delom DJ-ja in prejmejo nasvete za pripravo glasbenega miksa ter izvedbo nepozabnega nastopa.

»Seznanimo jih tudi z vsemi segmenti kreativnega vrtenja glasbe, ter jih skozi različne dejavnosti peljemo po področjih, ki so z glasbo povezana v najširšem smislu,« pojasnjuje Vučkovič. 

»Zanimanja je ogromno in zelo sem vesela, da nam toliko staršev že zaupa. Skupaj rušimo tabuje in ustvarjamo zavedne poslušalce,« še dodaja.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Surfeiter (nepreverjen)

Naj se najde junak in odpre šolo za brisanje lastne riti ...

Starejše novice