Ne veste, kako dolgo kuhati špagete? Čas kuhanja si lahko izmerite s temi skladbami.

Vsem se nam je že zgodilo, da so bile testenine malo (ali celo preveč) razkuhane ali malo preveč 'al dente' za naš okus. A smo bili prepričani, da smo jih kuhali enako dolgo kot prejšnjič, ko so bile res okusne. Verjetno jih nismo.

Pri proizvajalcu Barilla so ustvarili domiselno kampanjo za nabor testenin, ki jih imajo v ponudbi. Za vsako vrsto testenin so ustvarili predvajalni seznam (playlisto) skladb, ki si jih zavrtite ob kuhanju in tako ob pravem trenutku posodo odstavite s štedilnika.

Tri zlata pravila za okusne testenine

Italijani vam bodo zaupali, da se je pri kuhanju treba držati treh zlatih pravil: vodi ne dodajate olja, posolite jo po tem, ko zavre in ne prej. Za okusen rezultat pa je najpomembnejši čas kuhanja. Agencija Publicis je zato pripravila domiselno kampanjo, ki združuje pripravo jedi in poslušanje glasbe.

Osem »playlist« tako meri med osem in enajst minut, tako dolgo se kuhajo različne vrste testenin. Izbirate lahko med najpopularnejšimi glasbenimi žanri v Italiji: pop, hip pop, indi in klasične zimzelene uspešnice.

🎼 špageti ➡️ Mixtape Spaghetti

🎼 rezanci ➡️ Moody Day Linguine

🎼 peresniki ➡️ Peasant Melancholy Penne

🎼 peresniki #2 ➡️ Best Song Penne

🎼 svedri ➡️ Boom Bap Fusilli

🎼 špageti #2 ➡️ Top Hits Spaghetti

🎼 svedri #2 ➡️ Timeless Emotion Fusilli

🎼 rezanci #2 ➡️ Simply Classics Linguine

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice