Ta konec tedna v Maribor prinaša veliko število različnih dogodkov za vse generacije.

V petek, 3. marca, Kulturni inkubator vabi na OS prostora umetniškega udejstvovanja za otroke in starše, kjer bodo skupaj raziskovali, poslušali in opazovali. Pričnejo ob 17. uri.

Slovensko narodno gledališče Maribor ob 19. uri vabi na ogled italijanske opere v petih dejanjih – Don Carlo in glasbene tragikomedične satire Frank V s pričetkom ob 20. uri. 

Narodni dom Maribor v petek vabi na ogled komedije Boeing Boeing, ki je v Guinessovo knjigo rekordov zapisana kot največkrat uprizorjena francoska komedija na svetu. Predstava se bo pričela ob 20. uri.

Ljubitelji dobre glasbe in zabave pa ste v petek vabljeni na ŠTUK na End of Winter Party s pričetkom ob 21. uri, v Eksperiment Kavarno & Bar na Mišungo ob 22. uri ali pa v Club LUX na Elektro petek: SPAN, prav tako s pričetkom ob 22. uri.

Pestro dogajanje tudi v soboto

Vsi, ki želite poskrbeti za dušo in telo, se lahko udeležite delavnice Postavitev ljubečih odnosov na Gorkega 20 s pričetkom ob 9.30, obiščete Alkimijo ženskega kroga in se spopadete z ujetimi čustvi v Joga klubu Maribor ob 17. uri ali pa se udeležite Maha OM Chantinga za Maribor v prostorih Osnovne šole Franca Rozmana – Staneta ob 18. uri.

Lutkovno gledališče Maribor vabi na ogled filma Smučarske sanje ob 19. uri, II. gimnazija Maribor vabi na premiero predstave Družina ob 19.30, GT22 pa vabi na predstavo vseh predstav – Heroj 2.0, s pričetkom ob 20. uri.

Za glasbene sladokusce bo poskrbljeno v Narodnem domu Maribor s koncertom Uroša in Tjaše z bendom ob Dnevu žena s ob 19.30. Ljubitelji elektronske glasbe ste vabljeni v Trust na dogodek Connection x Return ob 22. uri ali v Dvorano Gustaf Pekarna na Trance Only Calling Spring, prav tako ob 22. uri.

Na ŠTUK-u bo potekal Zmelkoow: Veliki poslovilni koncert – drugič s pričetkom ob 21. uri.

Prava paša za oči se pa obeta v Niagara Lounge Baru, kjer pripravljajo Moški & ženski striptiz ob dnevu žena.

Po 'napornem' vikendu – razstrupljanje in razgibavanje

Nedelja vabi na druženje in promocijo airsofta na Puhovo 23 ob 9. uri. Obeta se dogodek North vs South.

V Centru Bonvita Maribor se lahko udeležite delavnice Razstrupljanje telesa in uma s pričetkom ob 14. uri, v prostorih Asteya yoga na Miklavčevi ulici 7 pa ob 10. uri lahko obiščete Obred pred polno luno – kakav, joga in zdravilni zvok.

Za drugo aktualno tedensko dogajanje spremljajte koledar dogodkov na Mariborinfo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice