Za vas smo zbrali nekaj aktualnih dogodkov, ki se jih lahko v Mariboru in okolici obiščete ta konec tedna.

V petek, 12. maja bo ob 19. uri v amfiteatru II. gimnazije Maribor predstava The End/Konec, ob 19.30 pa opera Manon Lescaut v SNG Maribor.

Pokrajinski muzej Maribor vas vabi na posebno muzejsko doživetje z naslovom Sijaj večnosti – od prazgodovine do sodobnosti, ki bo v petek ob 18. uri.

Ob 20. uri bo v Narodnem domu Violeta Tomič predstavila Obračun, politični monotriler.

V Pisarni bo ob 20. uri Ftrgan impro večer. Ob 21. uri sledi koncert slovenske zasedbe Last Dropout v Vetrinjskem dvoru.

Solar Pulse Music Festival in regata

V petek in soboto se bo v Pekarni odvijal Solar Pulse Music Festival, kjer bodo nastopile rock in metal skupine.

V petek bodo z začetkom ob 19. uri nastopili: Thosar, Harrowist, Emphasis, Drone Hunter in slovenski band Moving as a Giant.

V soboto pa bodo nastopili slovenski metalci The Canyon Observer, Jegulja, Omega Sun in češki stoner rockerji Lambda.

Ta vikend se bo na Bresterniškem jezeru ponovno odvila regata za Prvo jadro Maribora

Sobotno dogajanje

Letos ponovno tudi Rush to Rush[e] skate in pumptrack contest, ki se bo izvedel v Športnem parku Ruše v soboto, ob 10. uri.

V soboto bo ob 19. uri tudi literarni večer ob 80. letnici Toneta Kuntnerja. Dogodek bo potekal v Krajevni hiši na Zgornji Velki.

Drugi Tolminator warmup show bo v soboto ob 19. uri zavzel mariborski MC Pekarna. Nastopili bodo: Kaoz, Reach A.D., Smrt, Ghost of Veronica in Čarne marjetice.

V Vetrinjskem dvoru pa se lahko ob 20. uri udeležite evrovizijskega večera in spremljate glasbeno tekmovanje na velikem platnu. 

Sproščena nedelja

V nedeljo, 14. maja se lahko sprostite na družinski jogi ob 17. uri v Joga klubu Maribor ali se ob 18. uri udeležite Samovega zdravilnega kroga v Templju sonca.

Zvečer ob 20. uri bo v Lutkovnem gledališču komična predstava Real Magic/Resnična čarovnija.

Našteli smo le nekatere dogodke, za drugo aktualno dogajanje spremljajte koledar dogodkov na Mariborinfo.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Hunter Ordell (nepreverjen)

Fantastična priložnost za delo od doma za vsakogar…Delajte tri do osem ur na dan in začnite prejemati plačilo v razponu od 13.000 do 19.000 dolarjev na mesec…Tedenska plačila…In najboljša stvar je…Tako enostavno je…sledite podrobnosti na tej spletni strani..........http://www.cash.salary49.com/

Starejše novice