Karcher je vrhunsko nemško podjetje, ki proizvaja visokotlačne čistilnike, sesalnike in ostalo čistilno opremo. Čistilniki oken Karcher so zasnovani tako, da čistijo okna, ne da bi pustili črte ali madeže in so nepogrešljiv pripomoček pri čiščenju!

Uporabljajo sistem ščetk in priseskov za odstranjevanje umazanije, prahu in ostankov madežev s steklenih površin.  

Karcher čistilniki za okna so na voljo v različnih velikostih in modelih, kar vam olajša iskanje takšnega, ki bo ustrezal vašim potrebam. Lahko se uporabljajo na notranjih in zunanjih oknih, opremljeni pa so s številnimi funkcijami, ki olajšajo uporabo. 
 

Karcher ponuja tudi različne nastavke, ki jih lahko uporabljate s čistilniki, vključno z otiralniki, krtačami in celo električno krtačo. 

Če iščete preprost način, da ohranite svoja okna čista, so čistilniki za okna Karcher odlična možnost.

Kako deluje Karcher čistilnik oken?

Karcher čistilnik oken je ročna naprava, ki za čiščenje oken uporablja sesanje. Naprava ima tudi vrtljivo glavo ščetke, ki pomaga zrahljati umazanijo in jo učinkovito odstraniti. 

Če želite uporabiti čistilnik oken, preprosto priključite cev na napravo in jo vklopite. Nato držite glavo ščetke ob oknu in jo premikajte s krožnimi gibi. 

Sesanje bo potegnilo umazanijo s stekla, zaradi česar bodo vaša okna bleščeče čista.

Katere površine lahko Karcher čistilnik oken očisti?

Karcher čistilnik oken lahko uporabljate na vseh vrstah površin, vključno s steklom, nerjavečim jeklom, ploščicami itd. Čistilnik je vsestranska rešitev, ki jo lahko torej uporabite na različnih površinah. 

Poleg oken se lahko uporablja na steklenih vratih, ogledalih vratih tuš kabine in ploščicah. Odlično se obnese tudi pri čiščenju naprav in napeljave iz nerjavečega jekla. 
 

Uporablja se lahko celo za čiščenje avtomobilskih vetrobranskih stekel in oken. 

Katere vrste Karcherjevih čistilnikov oken obstajajo?

Obstaja več različic, ki so popolnoma prilagodljive vašim potrebam:

Premium čistilnik oken WV 1 poleg razpršilne stekleničke, krpe za brisanje iz mikrovlaken in 20 ml detergenta vključuje tudi blazinico iz mikrovlaken za zunanje površine in strgalo za grobo umazanijo. Z njo si boste zagotovili brezhibno čistočo brez lis in kapljic, površine pa boste očistili veliko hitreje kot sicer. 

Čistilnik oken WV 2 je akumulatorski čistilnik oken, ki s kombinacijo razpršilke, prevleke iz mikrovlaken ter odsesavanja poskrbi za izjemno učinkovito čiščenje in sijoče čista okna. 

Zaradi inovativne zasnove ne pušča sledi, lis in ostankov kapljic. Vključuje tudi ozko dodatno šobo, s katero lahko dosežete tudi manjša ali težko dostopna območja, kot so npr. okna s prečkami ali vitrine.

Čistilnik oken WV 6 odlikuje izboljšan brisalnik, ki je zelo inovativen in zmogljiv. Čas delovanja baterije je podaljšan in čistilnih lahko uporabljate kar 100 minut. Še ena od prednosti je nova podaljšana sesalna šoba, ki omogoča čiščenje celotne površine brez prekinitev.

KV 4 vibrirajoči baterijski brisalec odstranjuje trdovratno umazanijo z vibracijami ter v kratkem času očisti vse gladke površine. Zahvaljujoč električnemu odvajanju vode in funkcijo vibracij lahko pozabite na ročno drgnjenje, omogoča pa tudi hitro pritrditev krpe za brisanje. 

Uporabite dober koncentrat za čiščenje oken

Pomembno je, da za čiščenje oken izberete kakovostno sredstvo za čiščenje v koncentratu, ki je namenjeno učinkovitemu čiščenju vseh vodoodpornih in gladkih površin, kot so steklo, okna, zrcala, kabine za prhanje itd. 

Pomagal vam bo odstraniti tudi trdovratne madeže, kot so tanke plasti maščobe, žuželk in delci prahu.

Čistilniki oken Karcher uporabnikom ponujajo edinstveno in učinkovitejšo izkušnjo čiščenja kot tradicionalne rešitve za čiščenje oken.

Za razliko od drugih metod, ki zahtevajo naporno drgnjenje in lahko še vedno pustijo madeže in lise, so čistilniki za okna Karcher zasnovani tako, da delo opravijo hitro in učinkovito. Poleg tega so zaradi svoje zasnove enostavno prenosni in popolni za zunanja okna ali tista, ki se nahajajo visoko. 

Pripravite se, da spremenite svoj proces čiščenja z zanesljivim Karcher čistilnikom oken še danes!
 

Komentarji (0)

Starejše novice