Aplikacija z igrivim imenom in hudomušnimi kratkimi posnetki je zelo hitro postala prava senzacija. Zabavni posnetki so seveda pretegnili pozornost tudi znanih Štajercev.

TikTok je po izidu leta 2016 z neverjetno hitrostjo pridobival na priljubljenosti in se postavil ob bok velikanom, kot sta Facebook in Instagram. Če je bila aplikacija sprva priljubljena le med mladimi, so se kasneje, zlasti pa med karanteno, začeli na družbeno omrežje seliti tudi starejši uporabniki. Na čare TikToka, ki s svojim neskončno dolgim seznamom videov hitro zasvoji, pa niso imuni niti znani Štajerci. 

Prava zvezda na TikToku je profesionalni plesalec Arnej Ivkovič, ki gledalce navdušuje na plesnem parketu oddaje Zvezde plešejo. 

TikTok je pritegnil tudi pozornost Ptujčanke Sanje Omeragič, ki se je v tretji sezoni oddaje Ljubezen po domače borila za srce Jake Hafnerja. Saška je znana po tem, da rada pokaže svojo zavidljivo postavo, slednje počne tudi na TikToku. 

Mariborčanka Sandra Auer je šla še korak naprej in ugotovila, da je TikTok postal odlična poslovna priložnost. Trenutno najhitreje rastoče družbeno omrežje skriva veliko potenciala za promocijo podjetja ali blagovne znamke. Svoje znanje oglaševanja na TikToku Sandra Auer zdaj deli z drugimi, o tem predava tudi podjetjem.

@its_auersandra

Uspelo mi je 🙏😂 Miškooo ima Tiktok ❤️😎 tukaj mu lahko sledite 👉 @misokontrec ❤️ ##sivapot ##tiktokslovenija ##slovenskapesem ##tisamoguči ##oddaja

♬ original sound - its_auersandra

Družbeno omrežje uporablja tudi mariborski fotograf svetovnega formata Tibor Golob, ki je v svoj objektiv ujel že številne slovenske in tuje zvezdnike, med drugim tudi eno najuspešnejših manekenk vseh časov Naomi Campbell.

S TikTokom se zabava tudi Dejan Krajnc, klarinetist in priljubljeni pevec ansambla Poskočni muzikantje, ki je dolgo časa slovel po svoji 'odpičeni' pokončni pričeski.

@dejankrajnc

Se vidimo to nedeljo v oddaji @zvezdeplesejo skupaj z @plesnasolanatkegerzina 😍 ##fyp ##foryoupage ##zvezdeplesejo ##poskocnidejan

♬ AhiChallenge - elrodcontreras

TikTok je premamil tudi Denisa Toplaka, ki je znan predvsem ljubiteljem resničnostne oddaje Kmetija, kjer se je za zmago boril dvakrat in prvič to tudi osvojil. Zaplesal pa je tudi v oddaji Zvezde plešejo.

Na družbenem omrežju TikTok seveda ne manjka niti samooklicani štajerski slavček Damjan Murko. Sam sicer nima svojega profila, vendar redno sodeluje v posnetkih, ki jih objavlja njegova desna roka Uroš Apostolovič Apo, ki je vodja vseh njegovih velikih projektov. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice