Lani so nedaleč od Maribora pripravili tri večere vrhunske glasbe.
Trilogija ob jezeru je prestavljena.

Letos Trilogije ob jezeru vendarle ne bo, so sporočili iz občine Sveta Trojica

»Načrte nam je prekrižalo zaostrovanje ukrepov in pogojevanje izpolnjevanja PCT ter pričakovane dodatne zaostritve na tem področju, s katerimi ne želimo biti tarča napadov, obenem pa želimo zaščititi dobro ime glasbenih izvajalcev ter zagotoviti nepozabno doživetje obiskovalcev,« so zapisali.

Za piko na i izvedbo koncertov že v tem trenutku otežuje še vremenska prognoza, dodajajo. 

»Verjamemo, da dogodek prestavljamo v za družbo ugodnejše obdobje v letu 2022,« so še pristavili.

Ste že kupili karte?

Za že kupljene karte lahko zahtevate vračilo denarja v roku enega meseca, do 31. oktobra 2021. 

Že kupljene karte pa veljajo tudi za prihodnje leto in jih ni potrebno vračati.

Spletni kupci na elektronski naslov [email protected] pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način, kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

Kupci vstopnic na prodajnih mestih pa se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). 

Kupci, ki ste vstopnice kupili na prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na [email protected] pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice