Foto: 24ur.com
Ta konec tedna se zaključuje zelo priljubljena resničnostna oddaja Sanjski moški, v kateri Gregor Čeglaj išče svojo izbranko. V šovu tekmuje oziroma je tekmovalo kar pet Mariborčank, med njimi tudi simpatična rdečelaska Sandra Aleksić.

Mariborsko žezlo v romantičnem ognju je dolgo časa kovala tudi Sandra Aleksić, 27-letna Mariborčanka, ki se je konec aprila skupaj s sedemnajstimi dekleti podala v borbo za srce tokratnega sanjskega moškega Gregorja Čeglaja

Sandro smo spoznali kot umirjeno dekle, ki se je prvih nekaj epizod skrivala pred žarometi in se vztrajno izogibala kamer. Po nekaj pretečenega časa se je le sprostila in z nekaterimi dekleti spletla posebno vez, ki traja tudi po koncu snemanja.

S Sandro smo se pogovarjali o tem, kako je nanjo vplivalo snemanje resničnostne oddaje in kaj odgovarja zlobnim jezikom, ki imajo sto in en komentar.

Sandra meni, da med njo in Gregorjem ni bilo nobene kemije

Sandra prihaja iz Maribora, sama sebe opisuje kot punco s stotimi hobiji. Tako se trenutno ukvarja z vizažistvom, v prostem času pa se zelo rada vozi z motorjem in potaplja, poleg tega pa je tudi trenerka folklore.

V oddajo jo je prijavila njena sestra dvojčica Jelena. »Takoj sem bila za akcijo. Zdelo se mi je, da bo to noro dobra izkušnja v mojem življenju,« pravi Sandra.

Ko je spoznala sanjskega moškega Gregorja, je sprva menila, da je zelo pozitiven, »na izgled pa mi je bil zelo čeden fant.« A kot dodaja, se je njen vtis o Gregorju spreminjal skozi oddajo, »saj se spoznavaš in vidiš, ali je sploh kakšna energija oziroma privlačnost, tako, da potem vidiš, ali je to, to ali ni,« pravi Sandra.

Vprašali smo jo tudi, zakaj jo je po njenem mnenju Gregor izločil in je ni v oddaji pustil dlje. »Ker ni bilo nobene kemije med nama. Kar ni nič slabega, enostavno nismo vsi kompatibilni med seboj,« poudarja Sandra.

Stika ne želi imeti z Lauro in Polono

Veliko naših bralcev zanima, tudi gledalcev, koliko prizorov je plod produkcijske ekipe in ali so bili prepiri med tekmovalkami dejansko zrežirani. Sandra zatrjuje, da ni bilo zrežiranega prav nič. »Navodil ni bilo dejansko nobenih. Delale in govorile smo, kaj smo želele in to je dejansko čar te oddaje,« pravi Sandra.

Pri tem dodaja, da po snemanju in ogledu oddaje ni spremenila prav nobenega mnenja o posameznih puncah. »Spremenila nisem mišljenja, samo sem si še dodatno potrdila, kakšna so nekatera dekleta. In videla, da ne želim imeti stika z njimi. To sta na primer Laura in Polona,« razkriva Sandra.

A kljub temu je z nekaterimi puncami, predvsem dekleti iz njenega 'klana', ostala v stikih. Tako se je po oddaji že večkrat srečala z Nino Radi, Tjašo, Jasmino, Mary, Pio in Nino Savnik.

Pri tem dodaja, da se je med snemanjem o sebi naučila, da ima močno samokontrolo nad svojim obnašanjem in čustvi »Na to sem zelo ponosna. Kajti zelo težko je premagati sebe, svoje navade, tudi to, kako bi načeloma odreagiral, če ne bi bilo kamer, ampak sem imela dobro bremzo, saj nisem hotela izgledati kot klovn. Kot nekatera dekleta,« je ostra Sandra.

»Zame je samo ena zmagovalka«

Sandra pravi, da je odziv gledalcev čudovit, saj dobiva veliko lepih sporočil ter podpore, a so prisotni tudi negativni komentarji.

»Res sem hvaležna vsem, ki so verjeli vame. Načeloma me tudi negativni komentarji ne motijo preveč, me pa je en komentar spravil v solze, saj nisem verjela, kaj so sposobni izustiti ljudje. Niti me osebno ne poznajo, niti nisem bila škodljiva za kogarkoli v oddaji. Nočem niti ponavljati, kaj mi je zaželel,« nam pove Sandra.

Sama še dodaja, da nima nikakršnih načrtov, kaj bo sedaj po koncu oddaje naredila s svojo medijsko prepoznavnostjo. »Želim si le zgraditi dobro komunikaciji z vsemi, ki mi sledijo in bomo videli, kam me bo ta pot pripeljala. Si pa zagotovo želim odpreti kakšen modno-lepotni studio,« pravi Sandra.

In kateremu dekletu najbolj privošči zmago? »Veliko je kvalitetnih deklet, ampak zame je samo ena zmagovalka,« zaključuje Sandra, pri čemer ne razkriva, katera punca je to.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Haram ili halal (nepreverjen)

Alo/ljubavnici-u-indoneziji-bivaju-bicevani-zbog-predbracnog-seksa

Starejše novice