Suzana in Julija (foto: Damjan Žibert, vir: 24ur.com).
Četrta polfinalna oddaja priljubljenega šova Slovenija ima talent je znova postregla z nekaj presenečenji, poleg tega pa tudi z ganljivim nastopom Mariborčank, 8-letne Julije in njene mame Suzane, ki sta se uvrstili tudi v finalno oddajo.

Na POP TV so včeraj predvajali četrto polfinalno oddajo osme sezone šova Slovenija ima talent.

Za žirantsko mizo sedi že dobro znana četverica, in sicer Ana Klašnja, Marjetka Vovk, Lado Bizovičar in Branko Čakarmiš.

Na odru pa to sezono za dobro razpoloženje skrbita Peter Poles in Sašo Stare, ki letošnje talente spremljata iz zaodrja.

Tudi tokrat sta za presenečenje večera poskrbeli Mariborčanki, 8-letna Julija, ki se ji je na odru pridružila njena 45-letna mama Suzana, sicer diplomirana pravnica in učiteljica plesa v mariborski plesni šoli Pingi.

Po prejetem zlatem gumbu so ju tokrat v finale poslali gledalci s telefonskim glasovanjem.

Julija je skupaj s svojo mamo hodila na plesne treninge, kjer je Suzana opazila, da je njena hčerka zelo nadarjena in tako sta skupaj začeli plesno ustvarjati.

O finalnem nastopu še ne razmišljata

V oddaji sta postregli s čustvenim plesnim nastopom, ki je vključeval mešanico sodobnega plesa in jazz baleta. Ob njunem nastopu ni ostal ravnodušen prav nihče.

»Čisto iskreno rečeno, o finalu nisva razmišljali. Morava pa povedati, da sva zelo zadovoljni s polfinalnim nastopom, čeprav priznam, da sva bili pred samim nastopom res zelo živčni. Veste, tudi jaz sem samo človek in vedno gre lahko kaj narobe, strah me je bilo, da bi mi Julija spolzela iz rok in padla ... Ampak na srečo se to ni zgodilo in je šel nastop gladko čez,« je po polfinalni oddaji za 24ur.com povedala ganjena Suzana.

Kakšni pa so njuni načrti za finalno oddajo?

»Res še nisva razmišljali o finalu, zato tudi nimava še kakšne konkretne ideje v glavi, bova pa vsekakor ohranili to vlogo mame in hčerke. Tam bova kot Suzana in Julija, ne kot recimo Tom in Jerry ali Maša in medved. To najino vez bova še naprej poskušali predstaviti gledalcem,« je še za omenjeni portal povedala Suzana.

Zraven mame in hčerke pa si je vstopnico za finale prislužil še hrvaški pevec Dino Petrić.

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Zikollino (nepreverjen)

Vogrin! Povej!
V svojih javnih nastopih izpostavljaš, da je medicinsko osebje zaradi covida v UKC MB izgoreto. Posledično je v bolniškem staležu cca. 450 ljudi ... v showu "Slovenija ima talen",, pa se pojavi 30 (tridest) medicinskih sester iz MB, ki veselo prepevajo in jim nič ni videti izgorelosti. Kdaj so se sestrice pripravljale na nastop, kdaj so imele vaje, ki jih je verjetno za par ur dnevno? Koliko od njih jih je/je bilo na bolniški? Kdo je te ženske nadomeščal v času odsotnosti? Kdo jim je uredil prevoz v LJ, kdaj, koliko krat in kdo je to plačal? ... stroka računa in pričakuje na pomoč vse žive prostovoljce, od penzionostk do srednješolcev ... vi se pa iz nas potencialnih oz. dejanskih bolnikov delate norca ...
Predlagam, da se v naslednji show "Znan obraz ima svoj glas" prijavi moški pevski zbor UKC MB. Če pa ta ne obstaja, se prijavite vsi, ki ste v MB. Tisti, ki pa operirajo po privatnih klinikah v državi ali tujini in tisti, ki so na lovu v južnem delu Afrike se boste prijavili takoj po vrnitvi. Seveda po tem, ko v bolnico "3 krat cepljeni lovci" prinesejo Omikron virus ... razumljivo, mi vse razumemo in prenesemo ...
Vogrin, strokovni direktor UKC MB! Povej! Povej, kdo je tu nor! Povej na glas ... tistim, ki ne vedo in mislijo, da je na koncu mavrice zakopan zaklad in tistim, ki mislijo, da je zlata žila - rudnik zlata ...

Rival (nepreverjen)

Daj pusti vogrina vidiš da mora veliko delat po šihtu privat.

In reply to by Zikollino (nepreverjen)

Starejše novice