MI2 se vračajo z novim albumom Črno ne belem (foto: Jože Suhadolnik).
1. marca 2020 so Mi2 razprodani koncert odpovedali, 7. marca 2021 pa so ga znova potrdili.

Tisto soboto je postalo jasno, da bo epidemija krojila naša življenja v prihajajočih mesecih: množičnim javnim prireditvam so prižgali rdečo luč in med mnogimi takrat odpovedanimi prireditvami so se tako med drugim znašli trije veliki koncerti - gostovanje Andrea Bocellija v Stožicah, razprodani nastop Jana Plestenjaka v Slovenskem narodnem gledališču Maribor in prvo (razprodano) gostovanje Mi2 v Cankarjevem domu.

Mi2 so se v popoldanskih urah oglasili z odra Gallusove dvorane, v kateri bi se moralo čez nekaj ur zbrati 1500 poslušalcev, in po Facebooku obvestili kupce vstopnic, naj ne prihajajo na prizorišče.

Točno leto pozneje je premierni nastop v hramu kulture dobil nadomestni datum. 

Mi2 prihajajo v Cankarjev dom 22. oktobra, na koncertu pa bodo tako predstavili tudi sveži material iz prihajajoče plošče Črno na belem, o kateri je pevec Tone Kregar v pogovoru dejal, da bo mogoče zadnja v diskografiji Mi2.

Preostanek vrnjenih vstopnic za koncert gre kmalu v prodajo, bend pa je hkrati napovedal spletni nastop pod naslovom Koncert, ki ga ne morejo prepovedati, na njem bodo 1. aprila prvič predstavili material z novega albuma.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice